Moda > Moda
Od viška glava ne boli: Otkrile smo najljepše cipele na sniženju u Zari
21.6.2020
Stigla su sezonska sniženja. Pravo vrijeme da svaka žena uživa u šopingu. Zara je ove godine ranije krenula sa sniženjima, a kao što smo mogli vidjeti već su nastale i gužve.
 
Bez obzira želiš li zanimljive trendovske komade ili si ove godine odlučila nositi samo klasične komade, sada je prilika da za puno manje novaca dobiješ više. U Zari je puno komada na sniženju, a mi provjerile što se nudi na odjelu obuće. I oduševljene smo. Ravne klasične cipele za poslovne kombinacije ili prekrasne cipele s potpeticama ili platformama za lude ljetne noći - sve je u ponudi. Mogu se pronaći i trendovske natikače, ali je i velika ponuda cipela s otvorenom petom. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZARA Official (@zara) on


Ako si ovo ljeto pozvana na svadbu, u Zari možeš pronaći elegantne cipele na petu za dvjestotinjak kuna, od zelenih do zlatnih. Mi smo oduševljene lijepim ravnim sandalama i izdvojile smo nekoliko. Vrlo praktične za odlazak na posao, ali i za večernje druženje s prijateljima. Pravo je vrijeme za novi par jer znamo da nikad nemamo dovoljno cipela i da nam uvijek nedostaju baš te jedne. U nastavku pogledaj što se nama najviše svidjelo.
 

žena.hr