Zabava > Ostalo
Slavni frajeri rođeni u znaku Blizanaca: Duhoviti su, vole flertati i s njima nikad nije dosadno
15.6.2020
Društveni, pričljivi, prevrtljivi, ali i domišljati i oštroumni, Blizanci predstavljaju dvije različite ličnosti u jednoj - oni su komunikativni i uvijek spremni za zabavu, s tendencijom da iznenada postanu ozbiljni, promišljeni i nemirni. Fascinirani su svijetom, izuzetno su znatiželjni i uvijek imaju osjećaj da nemaju dovoljno vremena da dožive (i prožive) sve što žele.
Muškarac rođen u znaku Blizanca entuzijastičan je i pun života. Duhovit je i obožava avanture, a to ga čini savršenim partnerom za svaku osobu koja je dinamična i puna energije, u potrazi za malo smijeha i zabave. Prirodno su brbljavi i skloni flertu, a često ih možeš sresti na javnim okupljanjima, koncertima, druženjima...svugdje gdje ima puno ljudi.

Njihovu osobnost obilježava dualizam, što ih čini nedosljednima, ali pametnima i nevjerojatno privlačnima. Ovog je muškarca gotovo  nemoguće "vezati" za sebe i potrebna mu je partnerica koja mu daje dovoljno slobode i prostora. 


via Giphy

Zabavni i uvijek spremni za intelektualni izazov, Blizanci ljubav prvo vide kroz komunikaciju i verbalni kontakt, a smatraju ga jednako važnim kao i fizički kontakt s partnericom. Ipak, suprotno njihovoj elokventnoj prirodi, nisu spremni previše pričati i raspravljati  o emocijama i više vole kada se emocije pokazuju, umjesto da se o njima govori.

Skloni su čestom mijenjanju partnerica dok ne pronađu "onu pravu", koja im odgovara u svim aspektima - i fizičkim i emocionalnim. Potrebno im je uzbuđenje, raznolikost i strast, a kad pronađu pravu osobu, bit će vjerni i odlučni u tome da zadovolje svoju partnericu.

Izdvojile smo neke najpoznatije frajere Blizance koji već godinama mame uzdahe.
 

žena.hr