Ljepota > Koža i tijelo
Neizostavan proizvod u kozmetičkoj torbici tijekom ljeta: Mirisna suha ulja za njegu kože koja obožavamo
16.6.2020
Jedan od najpopularnijih beauty proizvoda za njegu tijela tijekom ljeta zasigurno su suha ulja, a specifična su po svojoj teksturi te su po sastavu vrlo slična prirodnoj masnoći kože.
Lagana su i brzo se upijaju, no istovremeno su i vrlo hranjiva i dubinski njeguju. Kvalitetno suho ulje može uistinu učiniti čuda za tvoju kožu, osobito u ljetnim mjesecima.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Elena A.- Product Photographer (@elena_andronache_)


Tijekom ljetnih mjeseci naša je koža više izložena suncu i drugim vanjskim faktorima te je isušena od morske soli stoga ju trebamo dodatno njegovati i birati proizvode koji će je dubinski nahraniti pa su upravo ulja logičan izbor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JULIE SARIN~ANA (@sincerelyjules)


Osim u njezi tijela, suha ulja mogu se koristiti i za njegu lica te kose, a najčešće ih karakterizira i fini i nenametljivi miris pa ih tijekom ljeta možeš koristiti i umjesto parfema. Jednostavno se koriste, a najbolje ih je nanositi na još vlažnu kožu nakon tuširanja kako bi se bolje upila. Nakon korištenja suhih ulja, koža će ti biti svilenkasta, mirisna i mekana na dodir. Odgovaraju svim tipovima kože, a osobito suhoj i normalnoj. 
 
U drogerijama je danas dostupan bogat izbor raznih ulja za njegu kože, a neke od naših favorita donosimo u nastavku.
 
Foto: Instagram, Unsplash

žena.hr