Ljepota > Šminka
Savršeno prekrivaju bez obzira na vrućine: Deset pudera u kamenu koje trebaš isprobati ovog ljeta
15.6.2020
Jako se veselimo ljetu, no ono sa sobom donosi i brojne izazove, osobito kad je riječ o šminkanju. Naime, visoke temperature, vrućina i znoj ne utječu najbolje na naš izgled, a nošenje šminke u takvim uvjetima prilično je teško.  
Iako se tijekom ljeta preporučuje nositi što manje šminke, odnosno neki laganiji i prozračni make up, u onim danima kada je šminka neophodna važno je pronaći proizvode koji nas neće iznevjeriti. Kvalitetan, ali prozračni puder i vodootporna maskara su 'must have' u takvim situacijama. Ono što trebaš izbjegavati su teški proizvodi od kojih će ti se koža mastiti te biti još sjajnija.
 

via GIPHY

Upravo zato u ljetnim se mjesecima sve češće okrećemo puderima u kamenu koji su laganiji na licu, a koriste se i za matiranje pa će ti osobito odgovarati ako imaš malo masniju kožu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Megan Adelaide Schaefer (@meganadelaide)


Puderi u kamenu na licu su gotovo neprimjetni, prozračni su, lako se nanose i dostupni su u mnogim nijansama pa ćeš sigurno pronaći nešto po svom izboru. Ponuda u drogerijama zaista je bogata, a ako ti je potrebna pomoć kod odabira, zaviri u našu fotogaleriju jer smo izdvojile deset odličnih pudera u kamenu koje će tvoja koža obožavati.
 
Foto: Instagram, Unsplash

žena.hr