Ljepota > Šminka
Za savršen ten s dozom sjaja: Najbolji highlighteri iz drogerijske ponude
14.6.2020
Prirodan i svjež izgled uvijek je u modi, no njega nije uvijek lako postići bez malih make up pomagača. Posljednjih nekoliko sezona jedan od najpopularnijih proizvoda postao je highlighter koji je idealan za postizanje svježeg i sjajnog tena.
   
Highlightere u svojoj ponudi danas ima gotovo svaki make up brend, a oni mogu biti u kamenu, u stiku ili pak kremasti. Njihova je svrha istaknuti određene dijelove lica kao što su sredina čela, jagodice ili pak brada, a popularne su i brojne tehnike korištenja samog highlightera poput strobinga.
 

via GIPHY

Na tržištu je danas dostupan širok izbor highlightera, no vrlo je važno pronaći onaj idealan za svoj tip kože kao i odgovarajuću nijansu. Tako, primjerice, osobama sa svijetlom puti više odgovaraju bijeli i zlatni tonovi highlightera, dok osobe sa tamnijim tenom mogu koristiti i neke druge zagasitije nijanse poput boje breskve i terakote.
 
Pronaći odgovarajući highlighter za svoju kožu može biti prilično izazovno i lako se pogubiti u moru svih tih proizvoda, stoga smo odlučile istražiti koji su najbolji u drogerijskoj ponudi, a favorite izdvajamo u nastavku.
 
Foto: Instagram, Unsplash

žena.hr