Moda > Moda
Planiraš piknik u prirodi? Uz ove preslatke haljinice - zablistaj i u toj prigodi
15.6.2020
Ovih dana maštamo o romantičnim piknicima ispod krošnji drveća ili pak na suncu na nekoj idiličnoj livadi punoj poljskog cvijeća. Iako nam takve ideje zvuče kao divan način za provesti neko sunčano lipanjsko poslijepodne, dobra je zamisao i prilagoditi se situaciji pa nakon posla otići u obližnji gradski park i tamo za prijatelje prirediti mali piknik s hladnim pićima i domaćim snackovima. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lina S, 23 (@shevclina)


Ako se i tebi sviđa zamisao o pikniku, dobro je znati i da trebaš pripaziti što odjenuti za takvu priliku. Iako se čini da je piknik super ležeran način provođenja vremena, svejedno par stvari trebaš imati na umu kada biraš svoj outfit. Naime, bitno je da odjeća koju nosiš bude udobna i dovoljno široka, te da ne sputava sjedenje i kretanje. Uz to, bit će ti lakše ako sve što odjeneš bude lepršavo i lagano, jer će ti biti manje vruće. Na kraju, zgodno je odabrati i vedre ili svijetle boje kako bi sve odisalo ljetom. 

Kako bismo ti olakšale pripremu outfita za piknik, odabrale smo deset divnih ljetnih haljina u kojima će sjedenje na travi biti ugodno. Od šarenih, kariranih ili pak cvjetnih - sigurne smo da ćeš u našem izboru pronaći idealnu piknik haljinicu za sebe. 
 

žena.hr