Moda > Moda
Trendi komadi naših najdražih brendova koje sada možeš uloviti na sniženju
29.5.2020
Naš život u posljednjih se nekoliko tjedana počeo vraćati u normalu pa su se tako mnogi vratili na posao i svojim uobičajenim rutinama. Jedva smo čekale da uskočimo u trendi kombinacije, a i high street brendovi su nas iznenadili s odličnim popustima u trgovinama.
 
Međusezonska sniženja donose nam odlične prilike za shopping i da malo osvježimo vlastitu garderobu nakon karantene. Osim modnih klasika, tu su i trendi komadi koji će začiniti svaku kombinaciju u nadolazećim ljetnim danima.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mija (@mija_mija)


Po sniženim cijenama sada možeš uloviti šarmantne odjevne komade za ljeto, ali i upečatljive modne dodatke koji će upotpuniti svaki outfit. Ipak, nemoj kupovati nepotrebne stvari koje će ti stajati u ormaru, već razmisli o statement komadima koje ćeš moći nositi sezonama.
 
U ponudi brendova pronaći ćeš zaista divne komade za proljeće i ljeto, od klasika poput blejzera pa do trendi komada kao što su haljine i bluze ukrašene puf rukavima. Odlučiš li počastiti sebe shoppingom, u nastavku pogledaj neke od naših favorita sa aktualnih sniženja u trgovinama.

Foto: Instagram, H&M, Mango, Mohito, Reserved, Stradivarius, Zara

žena.hr