Ljepota > Koža i tijelo
Odabrali dermatolozi: Ovo su odlične noćne kreme koje bi trebala uvrstiti u večernju beauty rutinu
28.5.2020
U potrazi za savršenim kozmetičkim proizvodima uz koje ćemo imati lijepu, njegovanu i zdravu kožu, često istražujemo ponude drogerija i beauty webshopova kako bismo pronašle one preparate koji će idealno odgovarati našoj koži.
 
Ta je potraga najčešće usmjerena na dobru hidratantnu dnevnu kremu, no ne smijemo pritom zaboraviti i na večernju njegu kože. Jedan od najvažnijih koraka prije odlaska na spavanje svakako je čišćenje lica, no nakon toga kožu treba i dubinski nahraniti. Nanošenje noćne kreme za lice korak je kojeg ne bismo trebale preskakati, bez obzira na tip kože.
 

via GIPHY

Iako mnogi smatraju da nema razlike između dnevne i noćne kreme za lice, ona ipak postoji. Dnevna i noćna krema razlikuju se po samoj formulaciji pa su tako dnevne kreme najčešće nešto laganije teksture, dok su noćne kreme bogatije i njihova je svrha je regenerirati kožu tijekom spavanja. Noćna krema za lice trebala bi sadržavati vitamine i druge hranjive sastojke.
 
Želiš li uključiti noćnu kremu u svoju večernju rutinu te si u potrazi za onom idealnom koja će odgovarati potrebama tvoje kože, u nastavku donosimo nekoliko odličnih krema za noć koje će se pobrinuti za tvoju kožu dok ti spavaš te je učiniti mekanom i nježnom na dodir.
 
Foto: Instagram, Unsplash

žena.hr