Moda > Moda
Stižu topliji dani: U Zari smo pronašli prekrasne haljine, a koštaju manje od 300 kuna
27.5.2020
Ljetni dani sve su nam bliže, a već s velikim nestrpljenjem iščekujemo i toplije vrijeme kako bismo mogle uživati u laganoj i lepršavoj odjeći. Mnogi high street brendovi već su predstavili svoje ljetne kolekcije u kojima se zaista mogu pronaći odlični i trendi komadi za vruće ljetne dane.  
Jedan od naših modnih favorita tijekom toplije sezone definitivno je haljina pa svake sezone volimo obogatiti svoju garderobu barem sa nekoliko novih modela. High street brend čija nas je ponuda za ljetne dane osobito oduševila je mnogima omiljena Zara. Kolekcijom ovog španjolskog high street brenda dominiraju prozračne i romantične haljine ukrašene vezom i razigranim uzrocima poput cvijeća i točkica. Ističu se modeli mini i midi duljine, od prirodnih materijala poput pamuka, lana i viskoze. Dolaze u prekrasnim nijansama, idealnima za ljeto.
 
U Zarinoj ponudi pronašle smo haljine idealne za sve prigode – za dnevne varijante i odlazak na posao, kao i one modele za malo posebnije prilike poput vjenčanja kojih će ovog ljeta, kako se čini, ipak biti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ZARA Official (@zara)


Ako si i sama u potrazi za savršenim haljinama za ljeto koje su nosive u raznim prigodama, ali i cjenovno pristupačne, zaviri u našu fotogaleriju jer smo izdvojile čak 20 komada do 300 kuna.


Foto: Zara

žena.hr