Moda > Moda
Mango je predstavio potpuno drugačiju kampanju, a ovo su naši favoriti iz nove kolekcije
17.5.2020
Španjolski high street brend Mango nedavno je predstavio #Mangogirls Calling - kampanju za svoju novu kolekciju u obliku 'modnog razgovora' između poznatih influencerica Pernille Teisbaek, Nurije Val i Leie Sfez o prilagođavanju stila, navika i razmišljanja ovom novom vremenu tijekom karantene.    

Kroz poruke i fotke nastale u njihovim domovima, ove stylish Mango djevojke razmišljaju o tome kako je trenutna situacija promijenila njihove društvene, obiteljske i modne navike.
 

Naime, u digitalnom formatu i videochatu, popularnim aplikacijama i selfiejima, tri fashionistice stvorile su modni sadržaj iz intime svojih domova koji se nalaze u velikim europskim gradovima: Kopenhagenu, Barceloni i Parizu te na taj način pokazale kako najnovije Mango komade uklopiti u svakodnevnu garderobu
 

Najzanimljiviji dio kampanje svakako su dijalozi protagonistica u kojima komentiraju prilagođavanje svoje osobnosti prilikom odijevanja s obzirom na trenutne okolnosti. Primjerice, Pernille govori: "Jedva čekam da se ponovno odjenem i sakrijem svoju trenirku na neko vrijeme", a Nuria dodaje: "Prva stvar što ću učiniti je skočiti u more. Za novi početak."
 

 
Nakon što smo otkrile zanimljive kutke njihovih domova, svakodnevne rutine i maštanja o 'normalnoj' situaciji, zavirile smo u cijelu novu kolekciju i izdvojile 15 komada koje želimo u svom ormaru. Provjeri ih u nastavku.

 

žena.hr