Moda > Moda
Na Instagramu smo pronašle brend romantičnih haljina kao stvorenih za ljetne piknike: Baci oko i uvjeri se koliko su šarmantne
13.5.2020
Instagram je duboki, duboki ocean sjajnih modnih brendova, malih dizajnerskih dućana i odličnih modnih blogera, a mi svako toliko otkrijemo neki webshop ili concept store koji nas oduševi svojim dizajnerskim rješenjima, stilom i cijenama. Slično se dogodilo i kada smo po prvi puta vidjeli profil američkog brenda odjeće Breath of Youth. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Breath of Youth (@breathofyouthclothing)


Romantične midi haljine, cvjetni uzorci, prozračne bluzice i pastelni tonovi odmah su nas naveli da malo detaljnije izvidimo ponudu i praktički se zaljubimo u ono što smo otkrili. Breath of Youth je osnovan upravo kako bi svim modnim romantičarkama omogućio odijevanje u skladu s njihovom nježnom naravi. Cvjetni printevi, svilenkasti materijali, retro krojevi i mnogo lepršavih komada kao stvoreni su za piknike, odlaske na plažu ili ležerne šetnje gradom u proljetna ili ljetna jutra. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Breath of Youth (@breathofyouthclothing)


Romantični, ali istovremeno elegantni modeli ovog brenda očaravajući su, a nadamo se da će naš izbor deset ženstvenih Breath of Youth haljina osvojiti i tebe. Iako nemaju fizičke trgovine u Europi, dostavljaju svoju odjeću diljem svijeta i tvrde da ona dolazi na kućni prag u rekordom roku. Napravljena od kvalitetnih materijala, izrađena u SAD-u i stilski očaravajuća, odjeća ovog brenda zasigurno će postati pravi hit, a mi jedva čekamo da se počastimo nekim njihovim komadima. 
 

žena.hr