Ljepota > Šminka
Preporučuju ih svjetski poznati vizažisti: Ovi lagani tekući puderi savršeni su za ljetne dane
10.5.2020
S dolaskom toplijih dana mijenja se naša make-up rutina pa umjesto teške šminke radije biramo laganije make-up proizvode koji će licu dati onaj prirodan 'glow'.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Amy Jackson // Fashion Jackson (@fashion_jackson)


Jedan od proizvoda kojeg se mnoge žene ne žele odreći čak ni tijekom ljetnih vrućina je podloga odnosno tekući puder. Za toplije dane najbolje je birati laganije pudere koji neće 'zacementirati' facu, već će ponuditi dobro prekrivanje ali uz istovremeni osjećaj lakoće i prozračnosti.
 

via GIPHY

Make-up brendovi posljednjih nekoliko godina vrlo su inovativni i trude se pronaći idealne proizvode koji će udovoljiti visokim zahtjevima današnjih žena. Tako danas možemo pronaći brojne pudere za lice koji prekrivaju nesavršenosti, a daju nam prirodan look. Bitno je napomenuti da kod odabira savršenog pudera trebaš obratiti pažnju na svoj tip kože, ali i pronaći idealnu nijansu koja će se stopiti s tvojim tenom.
 
Ako si i sama u potrazi za savršenom podlogom za nadolazeće ljetne dane, zaviri u našu fotogaleriju jer smo izdvojile deset odličnih pudera koji će zadovoljiti sve tvoje potrebe.  
Foto: Instagram, Unsplash
 

žena.hr