Moda > Moda
Traperice ravnog kroja: Ljetni 'it' komad koji će osvojiti ulice
10.5.2020
Poprilično smo uvjerene da nema ništa novo što bismo mogle reći o trapericama. Čak i ako nisu komad koji nosiš svakodnevno, svatko posjeduje barem jedan par u svom ormaru. Od šezdesetih godina prošlog stoljeća, traperice su postale poput oslonca u našim ormarima - one su temelj brojnih outfita, od svakodnevnih do ležernih večernjih kombinacija.
Iako posljednjih tjedana svi puno manje nosimo traperice, a puno više trenirke, tajice i ostalu kućnu odjeću, mjere popuštanja sve su više na snazi, a ova situacija neće trajati zauvijek. Uostalom, ljetni trend traperica puno je udobniji nego što očekuješ, a radi se o ležernim trapericama ravnog kroja.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Adenorah ?? (@annelauremais)


Osim modnih blogerica i influencerica, i modne revije 'proljeće/ljeto 2020' predvidjele su da će ovaj stil biti pravi hit, budući da su svi, od Balenciage do Guccija predstavili svoju verziju ravnih traperica. Osim što su puno udobnije od ostalih užih krojeva, savršeno pristaju svakoj figuri i mogu se sjajno uklopiti u svaki stil
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jessie Bush (@wethepeoplestyle)


Što se tiče high street trgovina, zavirile smo u bogatu ponudu novih kolekcija i pronašle predivne trendi modele ovih ravnih, udobnih i ležernih traperica u cijelom rasponu boja od svijetloplave do tamnoplave, pa čak i crne. 
 

žena.hr