Ljepota > Šminka
Izabrale smo deset savršenih nijansi ruževa za usne koje jedva čekamo nositi ovog ljeta
6.5.2020
Svakim danom ljeto nam je sve bliže, a to je odlična prilika da uvedemo određene promjene u svoju make up rutinu. Proljetna sezona donijela nam je uzbudljive nove trendove u svijetu ljepote, no većinu njih nismo mogle nositi s obzirom na pandemiju koja nas je prisilila da ostanemo kod kuće.
   
Sada se život napokon normalizira, a to znači da ćemo moći uživati i u raskošnim modnim i beauty trendovima koji nas očekuju ovog ljeta. Ono što će zaokružiti svaki naš make up look je ruž za usne, a ovog ljeta biti će popularne vedre nijanse poput koraljne, ružičaste i jarko crvene. Tu su, dakako, i klasične nude nijanse za sve one cure koje više vole prirodni look.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli kale teter (@kaleteter)


Jarke nijanse ruževa odlično su rješenje jer uz samo nekoliko poteza mogu transformirati kompletan look, izuzetno su upečatljive i privlače poglede. Ove sezone osobito se ističe boja fuksije uz koju zasigurno nećeš proći nezamijećeno. Bitno je napomenuti i da su ove sezone popularnije sjajnije formule. Odlučiš li se ipak za mat ruž, odaberi onaj s hidratantnom formulom koja ti neće isušivati usne.
 

via Tenor
 
Uz neke novitete, tu su i klasici ruževa za usne kojima se uvijek rado vraćamo, a dostupni su u brojnim nijansama. Želiš li ovog ljeta malo osvježiti svoju kozmetičku torbicu, zaviri u našu fotogaleriju jer smo izdvojile deset odličnih ruževa za usne koji su odličan izbor za ljetne dane.
 
Foto: Instagram

žena.hr