Zabava > Ostalo
Pet horoskopskih znakova koji će ti bez puno razmišljanja zabiti nož u leđa
1.4.2020
Postoji li stvarni razlog zašto neka osoba odabire zabiti nož i leđa druge osobe ili je to za neke osobe jednostavno lakša opcija? 

Kada doživiš izdaju, posljednja stvar koju želiš učiniti je napraviti korak unatrag i razmisliti o svom sljedećem potezu, zar ne? Osim ako se ne osvetimo kad druga osoba najmanje očekuje, skloni smo odmah reagirati na taj čin 'zabijanja noža u leđa'. To obično podrazumijeva komentare mržnje ili ledeno ignoriranje, ali svi se možemo složiti da nitko nije sretan nakon što doživi izdaju. 
I, kako se onda nositi s ubodom u leđa od strane osobe za koju si mislila da joj možeš vjerovati? Je li to tako jednostavno kao da ih zauvijek makneš iz svog života? Nažalost, nije. Jednostavno zato što nemamo uvijek toliko sreće da se izvučemo iz situacije u kojoj više ne moramo vidjeti tu osobu. Dakle, reakcija puna mržnje ili osveta nije uvijek najbolji plan. Jedna stvar koju možeš učiniti je preusmjeriti tu ljutnju i frustraciju u nešto zdravije i kreativnije. Uvijek pomaže nešto što će ti razbiti misli, bila to tjelovježba, razgovor s bliskom osobom ili šetnja s psom. 

U skladu s tim, važno je razmisliti i o svom sljedećem potezu. Ako radiš s nekim tko ti je zabio nož u leđa, postoji li način da smanjiš vrijeme koje provodiš s tom osobom na poslu? Ako se radi o (nekad) bliskom prijatelju ili prijateljici, možda želiš razriješiti stvari prije nego što ih zauvijek makneš iz života.

Iako boli spoznaja da je osoba koju si poštovala ili u koja si imala povjerenja, sposobna učiniti tako nešto - važno je biti iskren prema sebi i prema njima, a ne pokušavati progutati svoje osjećaje vezane za situaciju pod tepih. 

A kad je u pitanju astrologija, nekoliko je horoskopskih znakova za koje je najvjerojatnije da neće puno oklijevati prije nego izdaju blisku osobu...

 

žena.hr