Ljepota > Šminka
BB kreme sa SPF zaštitom postaju naš beauty favorit tijekom toplijih dana
27.3.2020
Možda nam trenutno usred ovog zimskog vremena vani baš i ne izgleda tako, topliji su dani pred nama. S dolaskom proljeća stići će i više temperature, a to podrazumijeva i određene promjene unutar beauty rutine.
 
Nadamo se da će s dolaskom toplijih dana završiti i cijelo ovo ludilo s pandemijom korona virusa pa ćemo ponovno moći uživati u uobičajenom načinu života.
 
S dolaskom proljeća i ljeta važno je promijeniti i svoju make-up rutinu te uvesti proizvode sa SPF zaštitom. Umjesto teške i jake šminke, tijekom toplijih dana bolje je koristiti laganiji make-up. Kao savršena alternativa teškim puderima i ove će sezone u fokusu biti lagane BB kreme koje će postati naš omiljeni beauty saveznik.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

no AC? no problem. ?? we work with it

Objavu dijeli Gwen Van Meir (@instagwen_)


Upravo su BB kreme savršeni izbor za proljeće i ljeto jer njeguju kožu te prekrivaju sitne nepravilnost i dobar su izbor za sve tipove kože. Kod kupnje uvijek odaberi onu koja ima SPF zaštitu te obrati pažnju i na nijansu. BB kreme koži pružaju hidrataciju i vrlo su lagane pa koža može disati čak i tijekom onih najvećih vrućina. Odličan su izbor i za zrelu kožu jer su hranjive i jer prekrivaju sve one sitne bore i fine linije na licu.
 
U našim drogerijama i parfumerijama izbor BB krema je zaista raznolik, a ako ne znaš koju odabrati, pogledaj neke od naših favorita u nastavku.

Foto: Instagram

žena.hr