Ljepota > Frizura
Ovo su najpopularniji šamponi za kosu iz drogerija
20.3.2020
Kada govorimo o njezi kose, najčešće su u našem fokusu regeneratori, maske za kosu i drugi preparati za oblikovanje, a pritom zanemarujemo ono najosnovnije – šampone.  
Šampon za kosu prvi je korak u njezi kose i iako odabiru šampona često ne pridajemo puno pažnje, zapravo je vrlo bitan. Ovisno o tome imaš li suhu, masnu ili pak normalnu kosu, trebaš odabrati šampon koji će ti najbolje odgovarati.
 
Za suhu kosu je najbolje odabrati šampon koji će kosu opskrbiti hranjivim sastojcima, dok kod masne kose trebaš izbjegavati šampone koji sadrže sastojke koji bi mogli dodatno zamastiti kosu. Imaš li osjetljivo vlasište, onda je najbolje birati nježne proizvode koji ne sadrže sulfate niti druge štetne sastojke koji bi mogli izazvati dodatne iritacije.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Darja Barannik (@darjabarannik)


Osim osnovne funkcije čišćenja kose, šampon također i učvršćuje kosu, daje joj volumen te ju opskrbljuje hranjivim sastojcima.  Faktora je mnogo, no u ponudi drogerija mogu se pronaći zaista odlični proizvodi po pristupačnim cijenama.
 
Zasigurno i sama imaš neke svoje favorite kad je o šamponima za kosu riječ, a ako si u potrazi za novim, onda zaviri u našu fotogaleriju jer smo izdvojile neke od najboljih iz drogerijske ponude.
 

Foto: Unsplash, Instagram
 

žena.hr