Ljubav i sex > Ljubav i brak
Genijalno 2-2-2 pravilo koje će ojačati svaku ljubavnu vezu: Saznaj o čemu se radi
27.2.2020
Jedan od korisnika internetske stranice Reddit sa drugim korisnicima podijelio je svoj 2-2-2 savjet za održavanje veze svježom i romantičnom neovisno o tome koliko ste zajedno - i postao viralan. Korisnik je tako otkrio da je sa svojom suprugom na dan njihova vjenčanja sklopio dogovor o 2-2-2 pravilu koje im i dan danas pomaže da održe ljubavne iskrice u zraku. 

Pravilo je zapravo jednostavno - svaka dva tjedna izdvoji jedan dan i provedi ga s partnerom. Svaka dva mjeseca izdvoji cijeli vikend za druženje samo s partnerom i svake dvije godine odvoji jedan tjedan samo za vas dvoje i uživajte u međusobnom druženju. 

"Ljudi mene i moju suprugu stalno ispituju kako je moguće da naša faza medenog mjeseca tako dugo traje. Iskreno mislim da će trajati onoliko dugo koliko ćemo se mi držati našeg 2-2-2 pravila", otkrio je kreator ovog odličnog savjeta za parove. 

Iako se poštovanje 2-2-2 pravila na prvu može učiniti komplicirano i vrlo zahtjevno, zapravo se radi o dosta fleksibilnom pravilu koje te neće ometati u svakodnevnom životu. Uskoro su se i drugi korisnici javili sa svojim iskustvima 2-2-2 pravila i zaključili kako priča doista drži vodu. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ahmed Rajeep I ???? ???? (@ahmedrajeep_)


Otkrili su tako da su se bojali kako će biti nemoguće uskladiti rasporede s njihovim partnerima, ali da je ideja da će sigurno provesti jednu večer sami bila toliko primamljiva da su se ipak uspjeli uskladiti. Veselje zbog izleta, večera i zajedničkih izlazaka natjeralo je parove da pomno planiraju i odvoje vrijeme samo za sebe. 

Neki su predložili i redefiniranje pravila, pa ga tako možete preoblikovati u 1-1-1 pravilo ili bilo koju drugu verziju koja vama odgovara. Naravno, u provođenju ovog plana bitno je i financijsko planiranje, pa je važno s partnerom otvoreno komunicirati i stvoriti financijski plan za izlaske. 

Uz to, mnogi parovi su rekli kako im u vezi posebno pomaže odvojiti večer za sebe i odreći se mobitela tijekom tog vremena. Tako su fokusirani samo na razgovor i ne dopuštaju da ih smetaju poruke ili pozivi. Neki su pak rekli da se u svojoj vezi pokušavaju ponašati prema partneru ili partnerici kao da su još singl i da ih pokušavaju osvojiti. No, neovisno koji savjet odabrala, najbitnije je da imaš na umu kako svoje potrebe, tako i tvog partnera. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Secret fucker (@abhiram_introverts)


žena.hr