Moda > Moda
Zara predstavila novu kolekciju za proljeće kojom prevladavaju veseli uzorci
25.2.2020
High street brendovi već su nam tijekom siječnja predstavili svoje prve kolekcije za proljeće kojima su uglavnom prevladavali bazični komadi idealni za nošenje tijekom prijelaznog razdoblja.
 
U najnovijim kolekcijama brendova sada već možemo pronaći prave proljetne komade u skladu s najvećim trendovima sezone, a osobito nas je oduševila kolekcija poznatog high street brenda kojeg obožavaju mnoge Hrvatice.
 
Riječ je o Zari koja je izbacila najnoviju kolekciju za proljeće koja nas je zaista oduševila jer njome prevladavaju razigrani proljetni uzorci i boje koje će unijeti osvježenje unutar svake garderobe.
 
Volani, uzorci i minimalistički krojevi samo su neki od epiteta kojima bismo mogle opisati Zarinu najnoviju kolekciju za proljetne dane koja djeluje zaista upečatljivo. Pomalo minimalistički i strogi krojevi razbijeni su veselim cvjetnim i kariranim uzorcima i detaljima poput volana i mašnica.
 

via GIPHY

Očekivano, kolekcijom prevladavaju midi haljine, predimenzionirane bluze s naglašenim rukavima te vrećasti modeli traperica i hlača. Osim floralnih motiva, istaknuo se i karirani vichy uzorak koji će ove sezone, kako se čini, biti veliki hit.
 
Zanima li te kako izgleda Zarina najnovija kolekcija, pogledaj našu fotogaleriju u kojoj smo izdvojile 20 najljepših komada.
 
Foto: Zara
 
 

žena.hr