Ljepota > Koža i tijelo
7 hidratantnih krema koje će ti obnoviti kožu tijekom zimskih mjeseci
14.12.2019
Dobra hidratantna krema jedan je od najvažnijih koraka svake beauty rutine, osobito tijekom hladnijeg perioda u godini. Upravo je iz tog razloga odabiru odgovarajuće njege za svoju kožu lica potrebno posvetiti malo veću pozornost.
 
S dolaskom hladnijih dana treba prilagoditi svoju rutinu u njezi kože te uvesti proizvode koji dubinski hrane i njeguju kožu, odnosno čiji je sastav bogatiji. Kod odabira idealna hidratantne kreme, važno je odabrati onu koja će najbolje odgovarati potrebama tvoje kože.
 
Primjerice, ako ti je koža suha, potraži one proizvode koji visoko u svom sastavu imaju sastojke poput karite maslaca i ulja, a imaš li malo masniju kožu potraži one s malo laganijom formulom. Ako ti se koža jako masti, najviše će ti odgovarati kreme za lice gelaste teksture.
 
Želiš li imati lijepu i blistavu kožu, svakako se pobrini da pronađeš idealne proizvode koji će je učiniti mekanom i njegovanom te joj pružiti potrebnu regeneraciju i hidrataciju tijekom zimskih mjeseci. U nastavku smo izdvojili nekoliko odličnih hidratantnih krema koje su odličan odabir za ove hladnije dane.
 

Foto: Unsplash

žena.hr