Ljubav i sex > Samci i izlasci
Sudeći po istraživanju, na sljedećem letu mogla bi upoznati ljubav svog života
14.11.2019
Kako će izgledati tvoja buduća ljubav? Hoće li imati tamnu ili svijetlu boju očiju? Hoće li biti duhovit ili će se istaknuti svojom ozbiljnošću? Možda će uživati u filmovima, knjigama, glazbi ili će se možda ozbiljno baviti sportom. 

Nažalost, nitko nema odgovore na ta pitanja, ali jedno istraživanje je otkrilo da te velika ljubav može čekati baš na sljedećem avionskom letu.
 

via Giphy

Kada želimo upoznati nove ljude, najčešće idemo u barove, klubove, kina ili koncerte, odnosno ne razmišljamo o avionu kao o mjestu na kojem možemo upoznati onu pravu osobu.

Istraživanje koje je provela HSBC banka i Travel + Leisure časopis došlo je do nekih jako zanimljivih otkrića za one koji još uvijek nisu pronašli ljubav svog života. 

Tijekom srpnja 2018. godine anketirano je 5000 putnika iz 141 zemlje. Istraživače nije zanimalo kako se prema putnicima postupa u zračnoj luci, kako se zabavljaju na letu ili kakve su se situacije događale u kafićima i dućanima u zračnim lukama. Pitanja su se više fokusirala na dobivanje informacija o ponašanju ljudi tijekom letova, a prikupljeni podaci su poprilično zanimljivi. 


via Giphy

Prema odgovorima putnika, 1 od 50 osoba započela je romantičnu vezu u avionu. Moramo reći da nismo previše iznenađene s obzirom na broj filmova i serija upravo na tu temu. Naš najdraži primjer definitivno je Francuski poljubac s Meg Ryan i Kevinom Klineom. 

Misliš da je 2 posto niski postotak? Nije. Ako uzmemo taj postotak i primijenimo ga na svaki let, dva ljubavna para započinje svoju vezu na svakom letu

Stoga, ako si slobodna i voljela bi upoznati nekoga - od velike ljubavne priče moglo bi te dijeliti samo jedno putovanje. Što čekaš?

Pročitaj još:

žena.hr