Zabava > Putovanja
Airbnb šalje dvoje sretnika na glamurozan odmor u pravi Downton Abbey
19.9.2019
Imamo dvije odlične vijesti za sve obožavatelje britanske serije 'Downton Abbey'. Prva je da se od danas film 'Downton Abbey' počinje prikazivati u našim kinima (kao svojevrstan nastavak na seriju), a druga sjajna vijest stiže iz Airbnba.

Naime, Airbnb će dvoje sretnika poslati na odmor u Highclere Castle, odnosno u pravi Downton Abbey. Da, dobro si pročitala. Dvije osobe moći će prenoćiti u ovom slavnom dvorcu i iskusiti sve čari ove glamurozne i jedinstvene lokacije. 

(Foto: Airbnb)

Gosti će se pridružiti sadašnjim stanovnicima Highclerea, grofu i grofici Carnarvon, na tradicionalnoj večeri (za koju je obavezna koktel haljina!) u velikoj blagovaonici, nakon koje će uslijediti posluživanje kave u biblioteci. Poslije ove veličanstveno provedene večeri, gosti će se moći povući u jednu od glavnih spavaćih soba s kojih se pruža fantastičan pogled na ogromno imanje.

Ujutro će naravno biti poslužen doručak, nakon kojeg će gosti moći sudjelovati u privatnoj turi u dvorcu (koji ima više od 300 soba) i cijelom imanju.
 
(Foto: Airbnb)

Kako odsjesti u dvorcu Highclere

Rezervacija za popis bit će otvorena 1. listopada u 12:00 sati, a datum boravka bit će 26. studenog 2019. i koštat će 150 funti (cca 1245 kuna), a rezervaciju ćeš naravno - moći podnijeti na Airbnb stranici. 

Postoji nekoliko pravila za sretne dobitnike: nema pušenja i nema kućnih ljubimaca (iako u dvorcu već ima devet pasa na imanju). Nema više od jednog batlera po osobi i gosti moraju na večeru nositi koktel outfit. I da, ogovaranje je zabranjeno! 

(Foto: Airbnb)

Kao velike obožavateljice serije, mi smo svoj alarm na kalendaru već namjestile. Što misliš o ovom potezu? Piši nam u komentarima.
 

žena.hr