Kuća i hrana > Uređenje doma
H&M Home ima prekasne detalje za stvaranje jesenskog ugođaja u domu
14.9.2019
Jesen nam je ove godine stigla nekako izneneada i mnogo prije nego smo je očekivali, no to nas je razveselilo jer je upravo jesen jedno od najčarobnijih godišnjih doba.
 
Nova sezona donosi i nove početke, ali i mnoge svježe ideje te nekako smireniji period. S obzirom na to da tijekom jeseni sve više vremena provodimo unutar svoja četiri zida, mnogima je upravo ovo razdoblje savršena prilika za preuređenje interijera. Bilo da je riječ o većim projektima preuređenja ili pak samo o sitnicama, uvijek je dobro u svoj dom unijeti određene promjene.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli H&M Home (@hmhome)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli H&M Home (@hmhome)


Želiš li i unutar svog doma kreirati jesenski ugođaj te toplu jesensku atmosferu, biti će ti potrebno određeni detalji. I dok puno toga možeš pronaći u prirodi, pojedine stvarčice i lijepe dekoracije možeš nabaviti i u trgovinama za uređenje doma.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli H&M Home (@hmhome)

Mi uvijek volimo zaviriti u H&M Home ponudu u čijoj se kolekciji uvijek moće pronaći mnoštvo zanimljivih i dekorativnih detalja za uređenje doma. Ove jeseni ponuda švedskog brenda zaista oduševljava, a mi smo već odabrale svoje favorite koje ti otkrivamo u nastavku.
 
Foto: Instagram, H&M Home

žena.hr