Kuća i hrana > Gastro
Tri recepta na bazi kupina i limete koje moraš isprobati
16.5.2019
Novi Römerquelle Emotion s okusom kupine i limete poslužio je kao inspiracija poznatoj gastro blogerici Sandri Rončević koja je osmislila tri jednostavna recepta za brza i ukusna jela na bazi kupina i limete. Voćne bobice kupine i osvježavajuća limeta idealan su spoj koji osvježava, razbuđuje te izoštrava um, ali i nepce.

Kreativna jela koja je Sandra izradila oživjet će sva vaša osjetila ovog proljeća. Japanske soufflé palačinke s tučenim slatkim vrhnjem, svježim kupinama i javorovim sirupom za predjelo, aromatična salata s piletinom i vinaigrette dressingom s kupinama i limetom za glavno jelo te neodoljiva cheesecake krema s limetom i preljevom od kupinama za desert nikoga neće ostaviti ravnodušnim.  

Baza svakog ovog jela su kupine koje imaju visoku nutricionističku vrijednost, obiluju vitaminom C i vlaknima čime uspješno osnažuju imunitet, te limeta koja sadrži dvije važne tvari za normalnu funkciju organizma - kalcij i folnu kiselinu.

Probajte novi okus Römerquelle Emotion, doživite novu emociju i dopustite da Vas inspirira kao Sandru. Novi Römerquelle Emotion okus kupine i limete dostupan je u pakiranjima od 500 i 330 mililitara.

 


žena.hr