Zabava > Glazba, film, knjiga
Ne propustite glazbenu fantaziju 'Rocketman' na Tres Chic specijalu 30. svibnja u Kaptol Boutique Cinema
13.5.2019
Kada se riječima ne može opisati nečija karizma, emocije, strast u izražavanju umjetnosti, jasno je da se radi o živućoj legendi čije će pjesme još dugo utjecati na glazbenu industriju i glazbu općenito. Elton John je britanski pjevač, pijanist i skladatelj i jedan od najpopularnijih glazbenika 20. stoljeća. Uz prodaju više od 250 milijuna ploča, uspio je i na Broadwayu, komponirajući glazbu za Tonyem ovjenčan hit, "Billy Elliot", a jedinstvena mješavina pop i rock stilova Eltona Johona pretvorila je u jednu od najvećih glazbenih ikona 20. stoljeća, ali i glazbe općenito. Osim publike i kritika ga je nagradila brojnim nagradama. Dobio je pet Grammy nagrada, pet Brit Awardsa, nagradu Tony, jedan Zlatni globus i jednog Oscara.
 

'Rocketman' je epska glazbena fantazija o nevjerojatnoj priči o Eltonu Johnu. Film prati fantastičnu transformaciju stidljivog pijanista Reginalda Dwighta u svjetsku superzvijezdu Eltona Johna. Ova inspirativna priča govori o tome kako je dječak iz malog grada postao ikona pop kulture. U filmu Taron Egerton izvodi neke najpoznatije Eltonove pjesme. Jamie Bell glumi Eltonovog dugogodišnjeg tekstopisca Berniea Taupina, Richard Madden je u ulozi Eltonovog prvog menadžera Johna Reida, a Bryce Dallas Howard je Eltonova majka Sheila Farebrother. Sam Elton John je rekao  da nikada nije čuo nikoga da pjeva njegove pjesme bolje od Tarona.

Film 'Rocketman' u distribuciji Blitza možete pogledati na specijalnoj Très Chic projekciji u četvrtak 30. svibnja u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema, a osim iznenađenja koja vas očekuju u Très Chic vrećicama, prije filma vas  u 19:00 sati očekuje i nastup Damira Kedže kojeg  će pratiti vrhunski glazbenici: Zvonimir Radišić na gitari, Dino Ivelja na kontrabasu  i Ana Gjud na violončelu. Partneri Très Chica su: Stella Artois, Bajadera, Fraktura i Lelo.
 

Nesumnjivo jedan od najsvestranijih  izvođača, umjetnika, pjevača i glumca, ovaj genijalni samouk konstantno je privlačio interes publike i medija gdje god je bio. Njegove privlačne, uzbudljive, respektabilne i karizmatične pjesme pjevati će se još dugo i imati utjecaj na buduće generacije.

Jedini način pričanje priče o Eltonu Johnu jest proživljavanje njegove fantazije. Ako ste voljeli filmove kao što su 'Bohemian Rhapsody' i 'A star is born' onda ne smijete propustiti ovu epsku ekranizaciju te nabavite svoju Très Chic ulaznicu na vrijeme na blagajnama kina, putem iCineStar aplikacije ili online na službenoj stranici kina
 
 

žena.hr