Kuća i hrana > Uređenje doma
Proljetne i uskršnje dekoracije koje će unijeti vedrinu u svaki dom
14.4.2019
Pripreme za Uskrs, najveći kršćanski blagdan, već su započele! Nabavljaju se i pripremaju namirnice za slavni uskršnji doručak, a osim hrane velika pažnja posvećuje se i dekoracijama - cvijeću, pisanicama, uskrsnim drvcima i sličnim ukrasima.

U iščekivanju Uskrsa uredi svoj dom predivnim dekoracijama koje će na pravi način istaknuti čar ovog blagdana te dati poseban ugođaj cijeloj obitelji. Donosimo ti ideje kako da osvježiš svoje prostorije u kući - sve što je potrebno je malo mašte. Ostale stvarčice poput ukrasa, cvijeće, ljepila i slično sigurno imaš negdje kod kuće (ako i nemaš možeš ih lako napraviti). Ono što je najbolje, sa svime ovime možeš eksperimentirati - ništa ne mora izgledati točno kao na slici, već je zaista dopušteno sve.

Vesele i vedre boje cvijeća unijet će pravu radost u proljetne dane, kao i drvca na koja možeš objesiti svoje ili kupljene pisanice. Osim neizbježnih pisanica, cvijeće neka bude glavni motiv u kući  - njime ukrasi stol, vrata, ulaz i slično. Dekoriraj pisanice, u prostor dodaj malo zelenila, ukrasne mašne i sve što ti padne na pamet, glavno je samo da se unesu radost i proljeće u tvoj dom.

Odabrali smo nekoliko inspirativnih ideja s Instagrama...
 

žena.hr