Ljepota > Koža i tijelo
Korejski beauty trendovi koji će biti najpopularniji ove godine
4.2.2019
Dobro se zna da već neko dulje vrijeme iz Južne Koreje dolaze najinovativniji i najzanimljiviji kozmetički proizvodi, bilo da je riječ o makeupu ili njezi kože. Od BB krema do maski za lice u obliku maramice ili mjehurića (bubble maske), korejska beauty industrija zaslužna je za neke od najvećih pomaka u njezi kože (koliko god oni ponekad čak i djelovali bizarno).

U prošloj godini u toj azijskoj zemlji bili su opsjednuti kremama koje štite i njeguju kožu od različitih zagađivača iz okoliša, a ove godine više se okreću "samo-njezi". Što to znači? Iako je u Seoulu potpuno normalno odlaziti na redovite dogovore kod dermatologa, današnji sve užurbaniji način života, sa svim mogućim obavezama, znači manjak vremena za ljepotu i njegu kože - i redovite odlaske stručnjacima za kožu. Zato je sada sve potrebnija vrhunska njega kojom se možete njegovati sami u privatnosti svog doma ili usput dok obavljate sve obaveze.

Cijeli svijet napeto prati kakve će inovacije Južna Koreja predstaviti svake godine. Pa upravo zato govorimo o njihovim najaktualnijim trendovima u njezi kože (u nadi da će se uskoro pojaviti i kod nas, iako je na svu sreću danas jako lako naručiti kozmetiku i online).
 

žena.hr