Moda > Trendovi
Bit će posvuda: Tenisice koje će vladati 2019. godinom!
31.1.2019
Tenisice u svim oblicima sve se više vraćaju na velika vrata (pa čak i u kombinacijama sa svečanim haljinama), a nitko nije sretniji od mene zbog toga što obožavam tenisice! Naprosto mi nijedan drugi oblik cipela nije toliko udoban, a s godinama sve mi je više udobnost primarnija od lijepog izgleda.

Puno stilova tenisica nosit će se u godini pred nama, a jedan od najjačih trendova nije ništa novo već samo nastavak popularnosti krupnih futurističkih tenisica debelih potplata. O njima se priča otkad je modna kuća Balenciaga lansirala svoj TripleS model tenisica, modne kuće Louis Vuitton, Dior, Gucci i Calvin Klein nastavile niz, a onda se sve naravno "prelilo" i na modne marke koje su dostupne svima. Instagramuše i influencerice nose ih već jako dugo, no kako se čini popularnost im neće jenjavati, pa će ove patike biti točka na "i" mnogim outfitima, i ne samo sportskima.

Novi val ovih tenisica donosi puno boje, pa će uz najpopularniju potpuno bijelu sve se više nositi one ukrašene fluorescentnim vezicama, duginim i neonskim bojama i holografskim naglascima (barem se to moglo vidjeti na modnim pistama Escade, Off-Whitea, Versacea, Christophera Kanea i MSGM-a).

Za svjetski poznatu stilisticu Courtney Madison (koja je surađivala s velikim zvijezdama kao što su Beyoncé, Rihanna, Mindy Kaling i Katy Perry), ove tenisice su totalno "must have" za 2019. A kada je u pitanju styling ovih tenisica, ona tvrdi kako je potrebna odvažnost! Po njoj, najbolji način nošenja ovih tenisica je da ih uparimo s nečim malo predimenzioniranim i dramatičnim - oversized džemperom, sako-haljinom ili širokom bluzom koje se nosi kao haljina.

Kada su u pitanju ove tenisice vrijedi moto „više je više“, pa se nemojte bojati eksperimentirati! Uskladite ih s ostatkom svog looka, osobito kada je riječ o outfitu za vježbanje - uparite ih s hudicom ili sportskim grudnjakom u jarkoj boji.

Kad dođe proljeće - ove tenisice bit će najbolji asesoar vašim lepršavim haljinama, tvrdi ona, i tako će to svi modni znalci nositi - koliko god to nama običnim "smrtnicima" neobično izgledalo.

Moguće ih je pronaći kod gotovo svakog brenda, pogledajte neke od ovih koje smo mi odabrali...

žena.hr