Fitness i dijeta > Težina i tijelo
Beyonce i Jay-Z potiču fanove da postanu vegani, a mi smo izvukle par činjenica zašto je ponekad dobro izbaciti meso s tanjura
14.1.2019
Jedan od najslavnijih parova na svijetu odlučio je podijeliti svoje životne navike s fanovima. Već dulje vrijeme oni su ponosni vegani, a nakon što su se uvjerili u sve dobrobiti koje im je ovaj način prehrane donio, oni i milijune svojih fanova pozivaju da postanu vegani jer je to, po njihovom mišljenju, stvar globalne važnosti.

O velikom duhovnom i fizičkom značaju koji je veganstvo imalo na njihov život pisali su u uvodu za knjigu Beyonceina osobnog trenera Marca Borgesa "The Greenprint: Plant-Based Diet, Best Body, Better World".

"Nekada smo mislili da su za zdravlje najvažniji prehrana i dijeta – i neke od njih su funkcionirale za nas, neke nisu. No, kada smo počeli na zdravlje gledati kao na životnu istinu, a ne samo prehranu, za nas je to postala misija – da podijelimo tu istinu i način života sa što većim brojem ljudi. Svi imamo odgovornost da se zauzmemo za vlastito zdravlje ali i zdravlje ove planete. Ujedinimo se u ovome. Širimo istinu dalje. Učinimo ovu misiju - pravim pokretom!", napisali su slavni supružnici u uvodu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JAY Z | SHAWN CARTER (@jayzmrcarter) onSvake godine sve više ljudi odlučuje se za veganski način života iz različitih razloga, a mi pak smo donosimo nekoliko činjenica zbog kojih bi ovo mogao biti dobar odabir i za vas!
 

žena.hr