Moda > Moda
Ove haljine iz osamdesetih možemo nositi i danas
20.12.2018
Dobra vijest za ljubitelje glamuroznih šljokica i trendova iz osamdesetih. Nosit ćemo ih cijelu zimu jer je pred nama rasplesano doba godine kada moramo biti spremne zablistati senzacionalnim izgledom u bilo kojem trenutku. A osamdesete su najbolja inspiracija kada je party u pitanju.


Hoće li to biti neka od varijanti pripijene crne haljine u svjetlucavom izdanju ili neki drugi model koji možemo pronaći u analima modne povijesti, na nama je da izaberemo. Jedino su pravilo šljokice!


Dizajneri brenda Mohito izbacili su kolekciju koja neodoljivo podsjeća na visoku modu iz osamdesetih; veliki izrezi na haljinama, kombinezoni, gola ramena, visoki prorezi, čipka i puno sjaja. Osim svjetlucavih tkanina, novu, potpuno monokromatsku kolekciju Mohita karakteriziraju čiste linije krojeva koje pristaju svakoj građi tijela, prikrivajući i otkrivajući baš tamo gdje treba.


Moda iz, ne tako davnog, vremena televizijskog glamura i ekstravagantnih ikona stila doživljava svoj revival. Ove ćemo prekrasne svjetlucave komade nositi besprijekorno našminkane, s odličnim frizurama i savršeno usklađenim nakitom.
Izdvojili smo tri klasična tipa haljine inspirirane osamdesetima, u kojima ćemo izgledati holivudski:


Haljina Mohito, 299,00 kn
  •     Uska haljina koja prati liniju tijela favorit je mnogih od nas kad su u pitanju noćni provodi.

Haljina Mohito 379,00 kn
  •     Lepršava haljina, ukrašena čipkom, šljokicama ili prozirnim detaljima, fenomenalan je izbor, kako za dnevni, tako i za noćni party.

Haljina Mohito 379,00 kn
  •     Strukirana midi-haljina koja ističe ramena super će izgledati u posebnim prilikama koje zahtijevaju čistu eleganciju.

žena.hr