Kuća i hrana > Čišćenje i organizacija
Usisavač bez vrećice za vrhunsko čišćenje, od tvrdih podova do tepiha
8.12.2018
Usisavač bez vrećice odlično je rješenje za sve one koji žele čisti i zdravi dom bez prašine, bakterija, prljavštine i životinjskih dlaka te jednostavno usisavanje svih prostorija bez potrebe za mijenjanjem vrećica. Ovakva vrsta usisavača pravi je izbor za one koji žele uštedjeti vrijeme i novce te zaboraviti na kupovinu i stalno mijenjanje vrećica za usisavanje. Električni usisavači su se pojavili početkom 20. stoljeća. S pojavom električnih usisavača, ubrzo su izumljene i vrećice za usisavanje. Nakon usisavača s vrećicom izumljen je usisavač bez vrećice koji se pojavio krajem 20. stoljeća i ubrzo osvojio tržišta diljem svijeta. Philips je svoje usisavače bez vrećice dizajnirao tako da korisnicima pružaju minimalni mogući kontakt s prašinom prilikom usisavanja i odlaganja.

Mnogima se dogodi da zaborave staviti vrećicu prije nego što počnu usisavati pa često naprave i veći nered nego što su ga imali prije čišćenja. Uz usisavač bez vrećice ne morate brinuti jeste li stavili vrećicu ili ne te je li vrećica puna ili prazna. Prašina će se prilikom usisavanja odvojiti od zraka i spremiti u poseban spremnik.

Usisavač bez vrećice – jednostavno i higijensko odlaganje prašine

Iz ponude bismo izdvojili PowerPro Ultimate, PowerPro Expert i PowerPro Compact usisavač bez vrećice.

PowerPro Ultimate usisavač odličan je za vrhunsko i lako čišćenje svega, od tvrdih podova do tepiha. Ovaj uređaj sadrži usisni nastavak TriActive LED koji sadrži mnoge inovativne značajke. Među njima je i tehnologija osvjetljenja poda koja  će vam pomoći u otkrivanju skrivene sitne prašine. Ovaj nastavak ne sadrži četku, čime sprječava zapetljavanje dlaka te je plosnatog oblika kako bi dosegao skučene prostore. PowerPro Ultimate uz pomoć moćne PowerCyclone tehnologije za dubinsko čišćenje prašinu odmah odvaja od zraka dok optimizirani ciklonski protok zraka pomaže pri smanjenju otpora zraka kako bi se ulazna snaga što učinkovitije pretvorila u usisnu snagu. Ova tehnologija također omogućuje bolje te jednostavnije higijensko pražnjenje spremnika za prašinu zahvaljujući položaju ciklonskog protoka. Ne morate više brinuti o oblacima prašine koji se znaju stvarati prilikom usisavanja. Uz pomoć inovativne NanoClean tehnologije, prašina jednostavno pada na dno spremnika za prašinu i ne lijepi se za njegove strane. Zahvaljujući posebno ergonomski dizajniranom spremniku za prašinu, pražnjenje je jednostavno i kontrolirano, a prašina će lagano iskliznuti u otpad bez zadržavanja. Ovaj usisavač sadrži energetsku oznaku AAA.

Philips PowerPro Expert usisavač bez vrećice odličan je za vrhunske rezultate čišćenje uz veliku usisnu snagu. Ovaj uređaj djeluje uz pomoć ciklonske tehnologije PowerCyclone 8 koja odvaja prašinu od zraka. Uz vrhunski ergonomski dizajn i usisni nastavak TriActive+  omogućava jednostavno usisavanje i pražnjenje spremnika za prašinu. Antialergijski filtar zadržava čak i do 99,9 % alergena.
 
PowerPro Compact uređaj odličan je za osiguranje čistih podova i svježeg zraka. Ovaj usisavač bez vrećice djeluje uz snažno ciklonsko djelovanje.

Zahvaljujući naprednom dizajnu kontrolira i zadržava prljavštinu tamo gdje joj je mjesto te omogućuje jednostavno i higijensko odlaganje prašine. Također, sadrži i antialergijski filtar koji zadržava 99,9 % sitne prašine. 
 
Philips – ciklonski usisavač
 

Usisavač bez vrećice – moćna ciklonska tehnologija za dubinsko čišćenje

Prašina je jedan od najvećih neprijatelja kućanstva i često zaboravimo na njeno štetno djelovanje koje može dovesti do mnogih kroničnih bolesti. Često je uzročnik smetnji respiratornog sustava, alergija i upala očiju. Prostorije u kojima boravimo treba redovito očistiti od prašine, zbog očuvanja vlastitog zdravlja, ali i zdravlja ljudi koji s nama borave u istom prostoru. Predahnite od prašine uz Philips usisavače bez vrećice koji su obogaćeni inovativnim značajkama za izvanredne rezultate čišćenja.

Priuštite si mirisan i čisti dom te budite u korak s tehnološkim dostignućima koje nude Philips usisavači bez vrećice.

žena.hr