Moda > Moda
Sezona jakni i kaputa je tu! Ovo je naš odabir predivnih modela iz high street ponude
21.10.2018
Naglo zahlađenje donijelo nam je nove modne slatke brige poput razmišljanja o obnovi garderobe za hladnije dane. Novi trendovi svake sezone čine da nam srca zatritraju pri pomisli na zanimljive modne komade jer, realno, svaka žena voli shopping i sve što ide uz njega.

Jesenska moda i trendovi koji dolaze uz nju su osobito zanimljivi jer se protežu kroz sve robne kategorije i jer je vrlo praktično odijevati se slojevito, obzirom da su jutra i večeri vrlo hladni, a dani topli. Iz tog razloga, sasvim je u redu da već počinjemo razmišljati o toplim jaknama i kaputima.

Ako razmišljate koje nijanse su in, činjenica je da sa klasničnim modelima poput svijetlo smeđe, sive i crne, ne možete pogriješiti, iako su trendovi za ovu sezonu i zanimljivije boje, poput ružičaste, boje senfa, ljubičaste, pa čak i trenutno nezaobilaznog leopard printa. Ako vam se jakna i kaputi u životinjskom printu jako sviđaju, a niste sigurni kako ih kombinirati s ostatkom robnih kategorija, predlažemo da igrate na sigurno i nosite ih uz crnu odjeću. S time sigurno nećete pogriješiti, a osim što će vam biti jako toplo, bit ćete zamijećeni, u trendu i razbit ćete monotoniju u vlastitom ormaru.

U slučaju da niste tip za kapute i da više volite casual način odijevanja, jakne na puf u srebrnoj, bordo i rozoj boji su idealan topli i šareni izbor. Takve jakne savršeno odgovaraju svim prigodama, pa ih možete nositi na posao, u šetnju, na druženje s prijateljicama, pa čak i na zabavan izlet u prirodu.
 
Foto: s lijeva - Mango, Mango, Marx
 

žena.hr