Ljepota > Šminka
Top nude ruževi za jesen
5.9.2018
Kada govorimo o ruževima za usne, jednu kategoriju nikako ne možemo izbjeći i upravo su nijanse iz ove "porodice" boja popularne uvijek i u svakom godišnjem dobu - to su ruževi boje kože, ili nude ruževi kako ih se naziva i kod nas iako je riječ o tuđici.

Ruž boje kože uvijek je dobar izbor, možemo čak reći i da je apsolutni must-have jer dobro stoji apsolutno svakoj ženi (ako se odabere dobra nijansa), jer su nosivi u svim prigodama i situacijama, a i daje vam šansu da naglasak stavite na oči, odnosno na smokey eye koji je tako popularan u hladnijim mjesecima.

Ove jeseni nose se sve varijante nude nijansi - od ružičastih, bež i boje breskve pa sve do onih u boji kože. Koja vama najbolje odgovara? To odaberite prema svojoj puti.

Najbolje nijanse što se svijetle puti tiče one su koje malo više vuku na ružičasto ili boju breskve. I obavezno nemojte birati presvijetle nijanse nude ruževa jer to nikako ne odgovara ovoj puti. U ovom slučaju kremasti i sjajni ruževi nešto su bolja opcija od mat ruževa, iako je to više stvar osobne preferencije.

Ako imate nešto tamniju, maslinastu put - onda imate sreće jer vam pašu gotovo sve nude nijanse. Možete birati i nešto svjetlije i tamnije nijanse od vaše puti, a nešto vam bolje odgovaraju tople - bež, karamel i smećkaste nijanse nude ruževa.

Ovo su naše omiljene boje nude ruževa za nadolazeću jesen, a vi u komentarima podijelite s nama svoje omiljene nude ruževe...
 

žena.hr