Moda > Moda
HEROJI, živopisna SINSAY kampanja o super moćima djevojaka
28.4.2018
SINSAY je na Instagramu pokrenuo kampanju punu prave GIRL-POWER! 


Serija fotografija snimljena u Cape Townu priča priču o četiri jedinstvene djevojke s JEDINSTVENIM STILOVIMA, STRASTIMA... I SUPER MOĆIMA...


Kampanja HERoes je priznanje mladim superherojima i njihovoj jedinstvenosti i napravljena je s ciljem da potakne mlade djevojke i žene da istraže svoju snagu. Svaka od četiri djevojke iz kampanje je jedinstvena, izražava se na sebi svojstven način, posjeduje različit stil i različite strasti, ali ujedinjuje ih prijateljstvo i spoznaja da mogu postići sve.


Njihova energija, kreativnost i udaljenost od svijeta savršeno su uhvaćeni fotografom proljetne kampanje - Soniom Szóstakom.


HERoji najnovije priče SINSAY su četiri prijateljice. Prva je prirodni trendsetter. Ona ima osjećaj za stil i urođenu karizmu. Ona ne prati trendove, ona ih postavlja. Sljedeća djevojka je slatka ljubiteljica hrane. Poznaje sve sajmove i najbolje restorane u gradu. Ona voli superhranu i pizzu podjednako. Geek-girl je luda za novim tehnologijama, sci-fijem i jednorozima. Ona pobjeđuje najzagriženije gejmere i programira. Naša četvrta junakinja pravi je pobunjenik. Umjetnička duša koja uvijek govori što joj je na umu i ne bori se protiv trenutka.


HERoes izražavaju svoje izvanredne supersile sa odjećom iz nove SiNSAY kolekcije. Odjeća koju priprema Ewelina Gralak služi kao velika inspiracija svim djevojkama koje traže modni identitet. Za festivalske entuzijaste pripremili smo ogromnu dozu trapera – jakne i hlače u ove godine poželjnom countrz stilu. Ljubitelji romantičnog izgleda bit će zadovoljni širokim rasponom lepršavih, cvjetnih haljina, točkastih bluza i pastelnih kratkih hlača. Vertikalne pruge su obavezne ovog proljeća. Može ih se naći na prevelikim košuljama i na prepoznatljivim hlačama i sakoima na pruge. Široki izbor modnih dodataka naglasiti će individualni karakter svake odjeće.


https://www.instagram.com/ilovesinsay
www.sinsay.com


žena.hr