Moda > Moda
Raincoats and unicorns" kolekcija za jednu sasvim drugačiju jesen
11.9.2017
Prva asocijacija na riječ „disciplina“ nešto je strogo i pomalo uštogljeno, no brend koji se skriva iza tog naziva priča posve drugačiju priču.

Iako je mlada srpska modna dizajnerica Ivana Davidović Disciplinu osnovala tek 2016., u manje od dvije godine brend je zaživio prvo na ulicama Beograda a potom se brzinom svjetlosti proširio diljem regije. Pod geslom „Disciplina radi ono što treba biti napravljeno“ ovaj inovativni street style brend inspiraciju pronalazi u pričama iz svakodnevnog života različitih ljudi te ih uspješno prenosi u svoje maštovite kreacije.


S dolaskom hladnijih dana iz radionice Discipline dolazi i nova mini kolekcija, kao zanimljiv uvod u brojna iznenađenja koja nas očekuju u zimskoj sezoni. Kolekcijom "Raincoats and unicorns" dominiraju muški i ženski šuškavci u crnoj i bijeloj boji, a naglasak je ovog puta na zanimljivim detaljima. Kako bi jesen bila zabavna, a kiša podnošljiva, Disciplina šuškavci obogaćeni su veselim trendi motivima kao što su banane, jednorozi, duge i sladoledi. Kolekcija je dopunjena i popularnim oversized majicama sa "statement ispisima" i provokativnim porukama.




Svojom orginalnošću i optimističnim dizajnom koji se hrabro suprostavlja jesenskoj monotoniji, Disciplina je od samih početaka probudila velik interes muških i ženskih modnih sljedbenika u vječnoj potrazi za drugačijim i odvažnijim stilom. U redove Discipline zakoračile su i neke poznate osobe srpske scene, koje su pronijele ime Discipline u čitavoj regiji.




Stoga, disciplinirajte se za novu modnu sezonu i oduševite svoju okolinu nekim novim modnim izričajima! 

žena.hr