Zabava > Putovanja
Otvoren ekskluzivni hotel Villa Magdalena u Krapinskim Toplicama
7.7.2009
Svim posjetiteljima živopisnih zagorskih brežuljaka od sada na raspolaganju stoji i prvi visoko kategorizirani hotel u Hrvatskom Zagorju, obiteljski hotel Villa Magdalena, smješten na pitomom obronku u samom središtu Krapinskih Toplica, s jedinstvenim panoramskim pogledom.

Ovaj suvremeni mali hotel raspolaže s devet luksuzno opremljenih smještajnih jedinica, od čega s osam apartmana različitih veličina te jednom dvokrevetnom sobom. Apartmani nude i apsolutan novitet u hrvatskoj turističkoj ponudi – svaki od njih ima hidromasažnu kadu izravno spojenu na ljekovitu, izvorsku termalnu vodu, postavljenu tako da pored blagotvornog opuštanja omogućuje i pogled na pitoreskni krajolik.  Inače, voda Krapinskih Toplica zauzima visoko šesto mjesto na ljestvici europskih termalnih voda zbog svojih izrazito ljekovitih svojstava.U sastavu hotela nalaze se bar i a-la-cart restoran s panoramskim pogledom kao i mala multimedijalna sala za sastanke, treninge i seminare. Pored toga, hotel ima vlastito parkiralište, osobno dizalo, te udovoljava svim modernim tehnološkim zahtjevima hotela današnjice.Gastronomsku ponudu hotela odlikuju suvremeno pripravljena hrvatska jela s motom: „Umjetnička kuhinja za svih 5 osjetila.“. Jela obilježavaju jedinstvenu vrhunsku prezentaciju  s elementima francuske i talijanske kuhinje. Jela su neformalna, a porcije povećane u odnosu na restorane sličnog tipa, ali njegujući maksimalno uživanje u slijedovima hrane. Njeguje se česta izmjena jelovnika kao i dnevna ponuda kako bismo gostima ponudili samo najsvježije sezonske namirnice te maksimalno prirodno bez instant sastojaka. Posebno smo ponosni na izbor naših slastica.

Uz jedinstven smještaj, jedinstvenu gastronomiju nudimo i usluge raznih masaža u objektu po narudžbi.  

Trenutno nudimo nekoliko akcijskih paketa za 2,5 ili 7 dana. Ljetni akcijski paket za vikend nudi smještaj na bazi polupansiona u vrhunskim apartmanima, kartu za Terme Tuhelj ili masažu te butelju vina uz večeru.

„Svjesni velikog, ali ipak nedovoljno iskorištenog turističkog potencijala Hrvatskog Zagorja, kao i nedostatka visokokategoriziranih smještajnih objekata na ovom području, moja obitelj se uz pomoć kredita namijenjenog malim poduzetnicima upustila u ovaj iznimno zahtjevan projekt. Na jesen proširujemo ponudu malim wellness centrom na najvišoj etaži objekta s bazenom, parnom i finskom saunom.“
- naglašava Ivan Petrović, vlasnik Ville Magdalene.žena.hr