Moda > Moda
Editorial modnog brenda Fashion Disorder – Summer Dreams
20.7.2017
Ljetni zalasci i izlasci sunca mogu biti beskrajna inspiracija i želja da sanjarimo onepoznatim horizontima, bijegu u divljinu i neočekivane pustolovine. Inspirirana upravo tim vizijama dizajnerica Manuela Lovrenčić osmislila je ljetnu kolekciju ležernih tunika i bluza sa neodoljivim dodatcima vezanja, mašni i nabora.

Nosiva i jednostavna kolekcija odiše ljetnim šarmom, zadržavajući Fashion Disorder ideje spajanja materijala, igre prozračnih komponenti sa gustim materijalima i rezova u kroju. Igra tkanina provedena je kroz kombinacije perforiranog neoprena, vezene čipke, žakarda, svile i popelina.

Kao i prošlog ljeta u ponudi su i festival sandale, ruksaci i torbice ručno izraženi u suradnji sa gospođom Anicom Pucek Đuretić, te je omogućen individualni pristup svakoj klijentici da izabere boje i uzorke za iste po vlastitoj želji.

Ljetna kolekcija sastoji se od dva dijela ponude; casual & coctail – zamišljena kao spoj dnevnih kombinacija i odjeće za coctail dnevna i večernja druženja na otvorenom. U ponudi se nalaze haljine, bomber jakne, tunike, košulje/haljine i bluze.

Na ponudu će se tijekom ljeta nadovezivati kimono ogrtači, transparentne haljinice i ljetni baloneri koji će biti multifunkcionalni.

Ponude su dostupne online na facebook stranici Fashion Disorder atelier, instagram profilu, te na Cresu, Salzburgu i Zagrebu.
 

žena.hr