Zabava > Ostalo
Rekreacija i zabava u Termama Tuhelj
3.5.2016
Temperature nam se lagano dižu, maknuli smo zimske kapute i odjeću u skriveni dio ormara i krećemo u aktivne aktivnosti koje ne samo da će nas maknuti iz kuće, nego će nas dodatno zabaviti, rekreirati, odmoriti naš umorni organizam te nas napuniti dodatnom energijom. U Termama Tuhelj pripremili smo Vam posebne radionice kretanja, zdrave prehrane, oblikovanja tijela i svega onoga što Vam je potrebno kako biste se pripremili za ljeto.
 
Obuhvatili smo 4 elementa koji su važni kako biste bili i ostali FIT te tome dodali još i zabavu kako bi svaki segment mogli proći na drugačiji i zabavniji način.
 
Kretanje je važan segment održavanja kondicije, a u Termama Tuhelj pripremaju posebne šetnje prirodom za grupno istraživanje okolice, nordijsko hodanje te posebne programe biciklom uz biciklističke mape koje će Vam olakšati put.

 
Termalna voda pomaže prilikom oblikovanja tijela, a na Vodenom planetu možete uživati u svim njezinim blagodatima. Vježbe u vodi, aquaaerobic, plivanje i ostale vodene aktivnosti, pomoći će Vam u održavanju vitalnosti.
 
 
Wellness kao idealna formula opuštanja i punjenja baterija, bit će idealan način za dovođenje tijela u ravnotežu. Blagodati sauna uz besplatan sauna program kavom, posebne masaže u vodi koje u potpunosti zamjenjuju klasičnu masažu ili pak čaroban tretman za Vaša stopala…ono je što morate isprobati.
 
 
Vitalna prehrana samo je točna na i na Vašem FIT putovanju. Kako zdravo jesti? Kako kombinirati namirnice i začine? Zašto je limunada zdrava te zašto je vitalni koktel nešto što morate početi spremati i kod kuće? Na sva ova pitanja, odgovara vitalna gastro ponuda Terma Tuhelj. Naravno, tu su i posebni vitalni meniji označeni simbolom jabuke u restoranu Dvorac Mihanović
 
 
I na kraju zabava… sve to zajedno objedinite u društvu svojim prijatelja, obitelji i poznanika. Posjetite najpoznatije terme u kontinentalnoj Hrvatskoj. Dođite na jednodnevni izlet na Vodeni planet ili pak provedite SPA vikend opuštanja koji se kreće već od 725,00 kn po osobi, nakon kojeg ćete biti odmorni i puni energije.
 
Nemojte zaboraviti, u Termama Tuhelj, uvijek pripremaju nešto novo, drugačije i korisno…stoga posjetite destinaciju ne samo za odmor, zabavu i rekreaciju, nego i za unapređenje stila života.

žena.hr