Ljubav i sex > Sex
Kama Sutra poze (1)
26.2.2009
Kama Sutra je drevna indijska knjiga nastala između 100. i 400. godine, čija je prvotna namjena bila da nauči muškarce kako održati brak sretnim.

Mnogo ljudi misli kako Kama Sutra govori samo o seksu, no to nije tako. Ona govori o  jedinstvu tijela i duhovnoj harmoniji koju možete ostvariti s partnerom. Knjiga se sastoji od sedam dijelova, od čega samo drugi daje detalje različitih poza u seksu. Ovaj dio Kama sutre je ilustriran crtežima kako bi parovima pokazao različite načine vođenja ljubavi, oralne tehnike i manje popularne savjete kako pravilno ugristi i ogrebati partnera.  

Iako je stara već stoljećima, Kama Sutra još uvijek može igrati ulogu u modernim vezama.  Unatoč tome što originalna knjiga tretira žene više kao objekte nego li ravnopravne partnere, sve su poze osmišljene tako da oba partnera u njima uživaju.  Donosimo vam neke od najpopularnijih poza iz drevne Kama Sutre, kako bismo vam pomogli začiniti ljubavni život.

IndraniKako izvesti pozu:
Legnite na leđa i privucite koljena prsima. Partner je na koljenima, on raširi noge i podvuče se pod vas. Vi ga možete privući k sebi uhvativši ga za stražnjicu.
 
Zašto je poza zanimljiva?
Ako je vaš muškarac „obdaren“, u ovoj ćete ga pozi lakše u potpunosti „prihvatiti“.  

Tigrica
Kako izvesti pozu:
Vaš partner leži na leđima, vi čučnite njemu okrenuta s leđima i s jednom se rukom oslonite na njegova prsa. Neka vas uhvati za struk i pomogne vam kretati se gore-dolje.  

Zašto je poza zanimljiva?
Vi imate potpunu kontrolu.

Položaj vraneKako izvesti pozu:
Ova oralna poza je ustvari varijacija poze 69. Oboje legnete na bok u fetalnom položaju, glava je okrenuta prema partnerovoj intimnoj zoni gdje možete pokazati svo svoje oralno umijeće. Savjet: nemojte se previše koncentrirati na ono što radite jer biste mogli zaboraviti uživati.

Zašto je poza zanimljiva?
Oboje uživate istovremeno.

LotusKako izvesti pozu:
Ova je poza izvrsna za ljubitelje joge. Iako je poza izazovna i zahtjeva dosta fleksibilnosti, definitivno se isplati. Legnite na leđa, noge prekrižite u lotus pozu i privucite što je više moguće prsima.  On može ulaziti u vas ležeći potrbuške ili klečeći na koljenima.

Zašto je poza zanimljiva?
Pozu ćete obožavati jer se u njoj jako stimulira G točka.

Razdvajanje bambusaKako izvesti pozu:
Ovo je varijacija standardne „muškarac na vrhu“ poze. Jednu nogu stavite na ljubavnikovo rame (noge možete i izmjenjivati), a drugu ispružite ili savijte u koljenu.

Zašto je poza zanimljiva?
Omogućava dublju penetraciju, njemu pruža odličan pregled na vaše tijelo, koje u ovom položaju izvrsno izgleda.

KliještaKako izvesti pozu:
Ovo definitivno nije lagana poza ni za vas ni za njega. Oboma vam je potrebno dosta snage u rukama, njemu i u leđima. Legnite na bok, s nogama na rubu madraca, jednu ruku spustite na pod za oslonac. On s jednom nogom zakorači preko vaše donje noge, uhvati vas za struk i gornju nogu i ulazi u vas straga. Zapravo poza izgleda teže nego što u stvari jest, kad se uhodate postat će jedna od omiljenih.

Zašto je poza zanimljiva?
Poza uistinu pokreće cirkulaciju krvi, što bi vam trebalo omogućiti eksplozivni orgazam.

Izvor: goodtoknow.com


žena.hr