Ljepota > Frizura
8 romantičnih celebrity frizura
19.2.2009
Izvadite iz ormara najdražu omiljenu malu crnu haljinu i cipele s potpeticama – vrijeme je da odete na romantični sastanak! Šminka je besprijekorna i sve što vam sad još treba je savršena frizura. Nađite inspiraciju u frizurama zvijezda iz filma „Njemu baš i nije stalo“, koji će kroz nekoliko tjedana preplaviti hrvatska kina.

Pogledajte kakve frizure na premijerama nose Jennifer Aniston, Drew Barrymore, Scarlett Johansson, Jennifer Connelly, Ginnifer Goodwin i Sasha Alexander (Kirsten Bell se zatekla na premijeri filma pa smo je ubacili).

Jennifer AnistonKako napraviti frizuru: Nanesite sredstvo za volumen na kosu i kosu prosušite s glavom nagnutom prema dolje. Kosu straga na vrhu natapirajte i zavežite rep na sredini (iznad potiljka). Kosu u repu raskuštrajte, a kraće pramenove naprijed izvucite i izravnajte peglom kako bi ljepše padali.

Scarlett JohanssonKako napraviti frizuru: Scarlett je sve iznenadila novom bojom kose, ali je frizuru ostavila jednostavnom (a ponekad je najednostavnije i najbolje). Za sjajnu i zaglađenu kosu poput Scarlettine na mokru kosu nanesite serum za ravnanje kose i tada kosu ravno isfenirajte pomoću četke. Kosu dodatno izravnajte peglom (pobrinite se da je kvalitetna).

Drew Barrymore 1Kako napraviti frizuru: Pomoću četke, kosu ravno isfenirajte, pa je zavežite u visoki ili srednje visoki rep zajedno s umetkom iste boje kao i vaša kosa. Umetkom omotajte gumicu za kosu, a vrhove pričvrstite ukosnicama. (Gumicu možete omotati i dijelom vlastite kose) Vrhove kose u repu uvijte prema van električnim uvijačem za kosu.  

Drew Barrymore 2Kako napraviti frizuru: Za ovu pundžu, osim ako nemate jako dugu kosu, trebat će vam umetak (ili čak više njih). Nanesite sredstvo za volumen na kosu i kosu prosušite s glavom nagnutom prema dolje. Kosu natapirajte od straga prema naprijed (blago natapirajte i kosu iznad čela), zagladite je lagano prema unatrag i zatim svežite iza u niski ili srednje visoki rep. Kosu omotajte u pundžu, oko nje omotajte umetke i sve učvrstite ukosnicama. Nemojte brinuti o urednosti pundže, ova je ležerna pa slobodno pokoji pramenčić proviri van.

Ginnifer Goodwin
Kako napraviti frizuru: Razigrane, blage kovrče možete napraviti pomoći električnog uvijača za kosu. Kovrče raskuštrajte prstima. Kosu na prednjem dijelu uvijte i ukosnicama pričvrstite straga.

Jennifer Connelly
Kako napraviti frizuru: Kako biste napravili sjajnu, zaglađenu pundžu koristite mješavinu seruma za sjaj i voska za kosu. Kosu ravno isfenirajte, zagladite je sa strane i svežite iza u rep. Kosu uvijte u pundžu i pričvrstite gumicom ili ukosnicama. Gotovu pundžu omotajte rastezljivom uskom trakicom (koja inače možda rabite umjesto rajfa).

Sasha AlexanderKako napraviti frizuru: Na kosu nanesite sredstvo za volumen i kratko prosušite kosu. Kosu uvijte na velike uvijače i ostavite sat-dva. Nakon što skinete uvijače, kosu otraga razbarušite prstima, a prednje vrhove pomoću velike, okrugle četke isfenirajte prema van

Kristen BellFoto: Getty Images


žena.hr