Ljubav i sex > Sex
Poze, poze, poze (5)
7.1.2009
Što smo obećali i ispunjavamo. Nastavljamo sa zanimljivim, uvrnutim, nekim kompliciranijim, ali svim veoma uzbudljivim seksi pozama. Sve za vaše zadovoljstvo!

Savijanje unatragOdlično za:
vašeg partnera

Kako izvesti pozu:
Legnite ne krevet tako da su vam noge sa stopalima na podu i pomaknite se naprijed sve dok vam stražnjica nije i zraku. Vaš partner klekne ispred vas  i tako uđe u vas. Vi se propnite na prste, savinite leđa, a on neka vam pridržava stražnjicu i uđite u ritam s njim. Ako vam stopala budu na prstima orgazam će biti jači.

Faktor uzbuđenja:
Pozu ćete obožavati jer se u njoj G točka jako stimulira.

Faktor „hlađenja“:

Njemu bi klečanje na podu moglo veoma brzo postati teško, pa se pobrinite da ste veoma napaljeni prije nogo prijeđete na ovu pozu.


PaukOdlično za:
zagrijavanje i dugačak spor seks.

Kako izvesti pozu:
Sjednite na krevet okrenuti jedno prema drugom s ukrštenim nogama.oboje legnite i pomaknite se jedno do drugog. Koljena su savijena, jedno drugog držite za zglobove. Sada sve što trebate učiniti je polake i nježne pokrete kako biste jedno drugog održali uzbuđenima.

Faktor uzbuđenja:
Ovo je veoma lijena pozicija koja je savršena za zagrijavanje kad on još nije do kraja uzbuđen.

Faktor „hlađenja“:
Pozu je nemoguće izvesti ako je on potpuno uzbuđen, osim toga nema baš puno kretanja u ovoj pozi.


ČučanjOdlično za:
vas. Omogućava vam nevjerojatan orgazam.

Kako izvesti pozu:

Veoma jednostavno, on legne na krevet, a vi se počučnete na njega. Da, to je sve. On težinu vašeg tijela pomaže držati pridržavajući vas za ruke.  Njegove noge su savinute i podignute, ali mogu biti i ispružene ili samo savijene.  

Faktor uzbuđenja:
Ova će vas poza stimulirati na načine na koje si niste mislila da su mogući.

Faktor „hlađenja“:
Izgledat ćete pomalo smiješno i morat ćete se stalno boriti za ravnotežu. Osim toga potrebno vam je dosta snage u nogama.


Prljavi plesOdlično za:
oboje.

Kako izvesti pozu:
Zaboravite na spavaću sobu. Ova se poza može prakticirati bilo gdje opstoji nekakva uspravna površina na koju se možete nasloniti. Muškarac se nasloni na zid leđima, stopalima se malo udalji od zida i savije noge u koljenima. Vi ga zajašite jednom nogom i njome se zakačite za njegove noge što vam služi kao potpora za održavanje ravnoteže. U pozi oboje ravnomjerno sudjelujete u kretnjama.

Faktor uzbuđenja:
On ima odličan pristup vašim grudima, okrenuti ste jedno drugom pa je veća bliskost. Osim toga, vi kontrolirate koliko će duboko ući u vas i kolika će biti stimulacija klitorisa. Ovo je odlična poza za seks na brzaka.  

Faktor „hlađenja“:

On mora imati dovoljno snage da vas pridržava oboje. Problem može biti ako je velika razlika u visini između vas.

Izvor: goodtoknow.co.uk


žena.hr