Zabava > Tračevi i novosti
Na hrvatskoj premijeri filma „Žene“ uzvanice samo žene
21.10.2008
Hrvatskoj premijeri filma „Žene“, kojem je dm pokrovitelj, jučer su u kinu Cinestar u Avenue Mallu prisustvovale samo žene, mnoge utjecajne i ugledne predstavnice hrvatskog društvenog, političkog, kulturnog i gospodarskog  života.

I cocktail party organiziran nakon projekcije ove američke visokobudžetne dramske komedije organiziran je samo za uzvanice premijere, pa se sve odigralo u ritmu filma „Žene“ (The Women) jer su ga u cijelosti stvorile žene. Film su kao priču o istinskim vrijednostima u životu, o pravoj ljepoti, prijateljstvu i ljubavi žene scenirale, režirale, snimale, montirale i u njemu, jasno, glume samo - žene.

Na svečanoj premijeri ugledne žene iz svijeta politike, zdravstva, prava, medija i estrade sa svojim su prijateljicama uživale i u manikuri kojom ih je dm počastio nakon filma, a slavni vizažist Tomo Vrban, potpisivao je i DVD-ove o tajnama šminkanja Lijepa, ako to želiš na kojem sve žene mogu naučiti sve što ih je ikada zanimalo o beauty make up-u.

Od 23. listopada u svim Cinestar kinima počinje se prikazivati ovaj prekrasan film, a u dm-ovim  prodavaonicama za kupovinu bilo kojeg Dove proizvoda (osim sapuna) dm daruje vaučer koji se na blagajni Cinestar kina može zamijeniti za kino ulaznicu projekcije filma „Žene“. Za sve žene koje žele počastiti sebe i prijateljice danom prepunim iznenađenja i „ženskih“ užitaka dm je pripremio i nagradnu igru u kojem će sretnica osvojiti makeover dan. Detalje nagradne igre potražite u dm prodavaonicama ili na www.dm-drogeriemarkt.hr.

The Women, Picturehouse Entertainment 2008.
Redateljica: Diane English
Scenaristice: Diane English i Clare Boothe Luce
Glumice: Meg Ryan, Annette Bening, Eva Mendes,
Debra Messing, Jada Pinkett Smith, Bette Midler,
Candice Bergen


žena.hr