Zabava > Glazba, film, knjiga
Exhibition Clubbing ugošćuje svjetski priznatog DJ-a Martina Eyerera
3.10.2008
Prošlo je ljeto, sezona open-air party-a je završila, stoga predstavljamo novi projekt Exhibition Teama, prepoznatljvog branda na elektronskoj glazbenoj sceni diljem Hrvatske. 

Nakon više godina nemogućnosti organizacije ozbiljnih klupskih evenata zbog teškoća u pronalaženju prostora koji bi zadovoljavao kriterije (sound, light, radno vrijeme), Čakovec je ponovo dobio mjesto za održavanje urbanih klupskih sadržaja. Riječ je o ambicioznom klupskom projektu sa gostovanjima najvećih imena svjetske DJ scene. Program nazvan “Exhibition Clubbing” će se održavati jednom mjesečno u ponovo otvorenom, kultnom klubu „Dijana“u sklopu kompleksa hotela „Park“ u Čakovcu.

Program započinje 07.10.2008. gostovanjem svjetski priznatog DJ-a i producenta Martina Eyerera, a kao podrška će mu uslijediti DJ Pierce, čakovečki DJ-i Fibo i Nino, te varaždinski dvojac Yapa i Dennie. Za vizualne efekte pobrinut će se, također domaćin, Eyemolester.

Klupska večer s početkom od 21:00, trajat će do 06:00 sati, a cijena ulaznice do ponoći iznosit će 60 kuna, odnosno 70 kuna nakon ponoći.

Želja organizatora je da Exhibition clubbing postane sinonim za  vrhunski klupski performance te „must go“ za  poklonike elektronske glazbe ne samo sjeverozapadne Hrvatske, već i šire.


LINEUP:

MARTIN EYERER (Germany)

http://www.martineyerer.de
http://www.myspace.com/martineyerer

Martin Eyerer svira i putuje kao DJ više od 18 godina diljem svijeta te je stvorio ugled ne samo poznatog i cijenjenog DJ-a, već i vrhunskog producenta glazbenika. Sa više od 60 izdanja na bezbroj labela (Kling Klong, MBF (My Best Friend), Trapez, Great Stuff, Kickboxer , Criminal, Renaissance) veliki DJ-i sviraju glazbu njegove produkcije širom svijeta poštujući njegov rad.

Sa produkcijom i remiksima za umjetnike kao što su Kosheen, Snap, Simply Red, Deelite ili Raven Maize, Martin je postao priznati remixer i producent. Član je Ministry Of Sound Germany pet godina i svako je izdanje među prvih 15 top liste German Dance Chart-a .

PIERCE (Germany) Exhibition resident

http://www.djpierce.de
http://www.myspace.com/piercecologne

FIBO (Čakovec)
http://www.myspace.com/djfibo

NINO (Čakovec)
http://www.myspace.com/ninocramer

DENNIE (Varaždin)
http://www.myspace.com/denyk

YAPA (Varaždin)
http://www.myspace.com/djyapa

EYEMOLESTER (Čakovec) visuals
http://www.myspace.com/eyemolester


start 21:00 end 06:00
ULAZ: 60 kn do ponoći
70 kn poslije ponoći

Kako doći do Dijane: http://www.exhibitionfest.com/kako_do_nas.php

INFO:
http://www.exhibitionfest.com
http://www.myspace.com/exhibitionparty

exhibitionfest@gmail.com


žena.hr