Zabava > Ostalo
Razvijte svoje duhovne sposobnosti
17.9.2008
Svatko ima u sebi neku količinu duhovne sposobnosti. Ona je ljudima urođena, poput sposobnosti slikanja ili sviranja nekog instrumenta. Uz vježbu možemo naučiti svirati klavir, a na isti način možemo naučiti razvijati duhovne sposobnosti koje su već u nama.

Ključ pokretanja ove sile je fokus.

Osnova svega na zemlji, od ljudi, biljaka, životinja i predmeta koje stvaramo je energija. Duhovna sposobnost nam omogućavaju da se stopimo s tom energijom i bolje shvatimo kako ona funkcionira.

Za brzi primjer osjećaja energije, trljajte dlanove tridesetak sekundi. Nakon što ste to učinili, razmaknite ruke pola metra i polako i približavajte, ali ne dopustite da se dodirnu.

Osjećate li energiju među dlanovima? Probajte ovo ponoviti zatvorenih očiju, tako da se bolje usredotočite na osjećaj energije. Ova energija je osnovni građevinski blok čitavog svemira, i što se više stopite s njom, više ćete razviti svoje duhovne sposobnosti.

Za početak možete probati osjetiti kad vam se netko približava, osjećajući njen ili njegov oblik energije. Također možete probati osjetiti energiju koja se nalazi u predmetima i provjerite da li možete reći nešto o osobi koja je sadašnji ili bivši vlasnik tog predmeta, samim dodirivanjem stvari. Ako niste do sada imali duhovna iskustva, ovo će vam se činiti nezamislivo, ali opustite se, primite predmet u ruke i jasno ga vizualizirajte mislima, imajući na umu da je energija osobe vlasnika u tom predmetu. Postoji zapravo postupak od nekoliko koraka koji vam može pomoći „čitati“ predmete, a koji možete jednostavno savladati u nekoliko dana. U početku će neke od informacija sasvim sigurno biti netočne, nepotpune ili prilično zbrkane. No kao i s drugim vještinama, potrebno je vježbati kako bi se stopili s tom energijom i kako bi shvatili što vam pokušava reći.
Najvažnije što trebate upamtiti, dok pokušavate razviti svoje duhovne sposobnosti, je da smo svi mi energija i da je čitav svemir satkan od te energije. Nema potrebe da pokušavate postići višu razinu postojanja ili dobiti neku moć, kako bi otkrili svoje duhovne sposobnosti – one su već u vama.


žena.hr