Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Poklanjamo

Šibenski srebrni botuni Zlatarnice Rodić

Šibenski srebrni botuni Zlatarnice Rodić
  • Traje do: 14.2.2020 12:00:00
  • Maksimalni broj prijava po korisniku: 1

Ovog Valentinova odlučili smo iznenaditi jednu čitateljicu ovim vrijednim poklonom. Prijavi se na i osvoji ručno izrađene srebrne naušnice Zlatarnice Rodić.

'Ručna izrada nakita direktno ostavlja osobni trag na nakitu - taj potpis koji generički nakit ne može postići. Ako se na to nadoda snaga starohrvatskih motiva prenošena iz generacije u generaciju, dobivamo komad nakita koji nema samo visoku estetsku komponentu, već predstavlja simbol pripadnosti, poštovanja baštine i običaja te bez ijedne riječi priča priču staru stotinama godina.' objašnjavaju Rodići.

Šibenski botun je uvijek ukrašen tankim nitima i prepoznatljivim kuglicama, a sad jedna od vas ima priliku osvojiti ove prekrasne naušnice. 

Napiši nam do petka 14.2. u podne zašto bi ovo bio savršen poklon koji možeš darovati sama sebi za Valentinovo, a najkreativniji odgovor osvojit će Šibenske botune.

Dobitnice
tikica-
  • Bodova: 36334
Nagrada: Šibenski srebrni botuni Zlatarnice Rodić

Odgovor: Prekrasne su naušnice i inače ih jako volim nositi ,tako ako ih osvojim doći će u prave ruke. S naušnicama sam si ljepša i ženstvenija,a s ovima bih bila presretna jer ih ne bi nosila samo ja,već bi ih posudila i mojoj seki koja isto voli jako nositi naušnice.