Poklanjamo

Poklanjamo vam Vichy Ideal Soleil Bronze hidratantni gel-fluid

Poklanjamo vam Vichy Ideal Soleil Bronze hidratantni gel-fluid
  • Traje do: 28.4.2015 12:00:00
  • Maksimalni broj prijava po korisniku: 1

Kako bi odgovorio na očekivanja kod odabira proizvoda za zaštitu od sunca poput visoke zaštite, optimalne formule ali i blistavog i preplanulog tena, Vichy ove godine predstavlja revolucionarni proizvod: IDEAL SOLEIL BRONZE novi je hidratantni gel-fluid za optimalnu preplanulost osjetljive kože lica koji pruža visoku zaštitu te idealnu preplanulost jer stimulira prirodnu proizvodnju melanina za zlatni, blistavi i ujednačen ten. Proizvod je dostupan sa zaštitnim faktorom SPF 30 te SPF 50 i prilagođen je čak i za osjetljivu kožu lica.

IDEAL SOLEIL BRONZE novi je hidratantni gel-fluid za optimalnu preplanulost osjetljive kože lica koji  pruža visoku zaštitu te idealnu preplanulost  jer stimulira prirodnu proizvodnju melanina za zlatni, blistavi i ujednačen ten.  Ideal  Soleil Bronze omogućuje  učinkovitu zaštitu čak i od dugih UV-zraka te blistav, preplanuo i dugotrajniji ten. Filter protiv „sivog tena“ i kompleks s glicerinom udruženi s Tirozinom C ( aktivatorom melanina) pružaju koži lica zlatni, blistavi i ujednačen ten. Proizvod također sadrži Aquabioryl za još više hidratacije.  Inovativna tekstura gel-fluida iznimno je svježa, vodenasta, nemasna, neljepljiva te prilagođena čak i za osjetljivu kožu. Ideal Soleil Bronze ne sadrži kremu za samotamnjenje te je dostupan sa zaštitnim faktorom SPF 30 za visoku te SPF 50 za vrlo visoku zaštitu. Informativna neobvezujuća preporučena cijena Ideal Soleil Bronze fluida iznosi 132,74 kn.


Vichy i Žena.hr daruju vam 3x Vichy Ideal Soleil Bronze hidratantni gel-fluid za optimalnu preplanulost osjetljive kože lica koji pruža visoku zaštitu te idealnu preplanulost. Odgovorite na naše pitanje:

S kojim zaštitnim faktorima je dostupan Vichy Ideal Soleil Bronze hidratantni gel-fluid?

 
Dobitnice
anea
  • Bodova: 18156
Nagrada: Vichy Ideal Soleil Bronze hidratantni gel-fluid

Odgovor: SPF 30 i SPF 50
mala_mo066
  • Bodova: 9126
Nagrada: Vichy Ideal Soleil Bronze hidratantni gel-fluid

Odgovor: Proizvod je dostupan sa zaštitnim faktorom SPF 30 te SPF 50.
katarina84
  • Bodova: 55493
Nagrada: Vichy Ideal Soleil Bronze hidratantni gel-fluid

Odgovor: Dostupan je sa zaštitnim faktorom SPF 30 za visoku te SPF 50 za vrlo visoku zaštitu.