Poklanjamo

Poklanjamo vam savršenu kozmetiku ovog Božića!

Poklanjamo vam savršenu kozmetiku ovog Božića!
 • Traje do: 9.12.2015 12:00:00
 • Maksimalni broj prijava po korisniku: 1

Nevjerojatno brzo došao je zadnji mjesec u godini, a zna se što nosi prosinac - zimu, snijeg, božićno veselje i ugođaj! Mi ovo vrijeme zaista volimo, a vole ga i kozmetičke kuće koje su za vas pripremile hrpu odličnih stvarčica idealnih za darivanje. Upravo te stvari predstavit ćemo vam u našem tekstu, i pogodite - darivati vas nekima od njih! Pogledajte ponudu, odaberite nešto za sebe i svoje najdraže i priuštite si pravo uživanje u božićnom vremenu i ugođaju.


Ususret Božiću, pripremili smo za vas prekrasne kozmetičke poklone i novitete! Međutim, kada govorimo o Božiću, podrazumijeva se da govorimo i o Djedu Božićnjaku - liku djede koji djeci nosi darove. A mi sada želimo od vas da se prisjetite svog djetinjstva, budete kreativni i iskreni te da ispričate žena.hr zajednici i uredništvu...

.... kako ste saznali da Djed Božićnjak ne postoji?Poklanjamo vam:

1x Essence poklon paket
1x Cover your gray poklon paket
1x M.A.C. Ruby Woo ruž za usne
1x Paco Rabanne Olympea miris
1x Hugo Boss Boss The Scent miris
1x Burberry My Burberry miris
1x Nuxe poklon paket
1x Kiehl’s Ultra Facial krema
1x Biotherm Lait Corporel mlijeko za tijelo
1x Artistry Signature Color ruž za usne
1x Maybelline poklon paket
1x Garnier poklon paket
1x Avon Planet Spa poklon set
2x Vichy Liftactiv Supreme njega
2x Le Petit Marseillas poklon set
2x Amway Ancestry in Paris parfem
2x Olival poklon paket
3x L'Oréal Professionnel Mythic Oil Shimmering ulje za kosu i tijelo
5x Nivea zimska njega poklon set
Dobitnice
doroteica53
 • Bodova: 940
Nagrada: Essence poklon paket

Odgovor: Kada se moja susjeda obukla u odijelo Djeda Božićnjaka, a zaboravila je obući rukavice, pa sam je prepoznala po crvenim dugim noktima kojima sam se uvijek divila. Imala sam tada 5 godina.
igracica
 • Bodova: 2898
Nagrada: Cover your gray poklon paket

Odgovor: Saznala sam da Djed Božićnjak ne postoji još prije nego sam krenula u osnovnu. Morala sam tijekom noći na wc, i siđem s kata do kupaone, čujem da nešto u kuhinji šuška. Uđem i vidim mamu kako vadi poklone za mene i brata iz kuhinjskih elemenata i nosi pod bor. Pokušavala me uvjeriti da je Djed na krivom mjestu ostavio poklone, ali nisam joj povjerovala. Ali bez obzira što sam ju uhvatila na djelu, mama ja i kasnije tvrdila da poklone nosi Djed Božićnjak.
marleen
 • Bodova: 22401
Nagrada: M.A.C. Ruby Woo ruž za usne

Odgovor: Da Djed Božićnjak ne postoji saznala sam relativno rano. Sjećam se da sam jedne godine stajala pred prozorom na Badnjak navečer i gledala u nebo ne bi li vidjela Djeda u saonicama. Trčala sam s jednog prozora na drugi i uporno ispitivala roditelje kada će doći, a kada bih vidjela neku zvijezdu koja sjaji malo jače od drugih, s ponosom bih zaključila da se radi o Djedici i požurila u krevet kako me ne bi uhvatio budnom. Nakon godinu dana, jednostavno više nisam vjerovala. Ukućani i obitelj su jednostavno prestali spominjati Djeda Božićnjaka i počeli raditi planove za kupnju božićnih poklona. Na taj način sam, u stvari, indirektno saznala da Djedica ne postoji. Moram priznati da sam bila malo razočarana jer je jedan dio mog djetinjstva i mašte jednostavno nestao. Ali s druge strane, svakodnevno svjedočimo čudima, pa tko zna...Možda Djedica ipak postoji, bez obzira na naša uvjerenja ;)
emcica
 • Bodova: 48354
Nagrada: Paco Rabanne Olympea miris

Odgovor: Da Djedica ne postoji saznala sam od mlađeg brata,
on mi je rekao onako iz inata,
a poslije je potvrdio i tata!
Malo mi žao bilo je,
ali sestrinska ljubav srce grije!
Božić je i unatoč tomu bio fora,
pogotovu kad te čeka tatin dar ispod bora!
Božić je kad smo svi skupa,
kad nisam više na nikoga ljuta,
kad uz mene su svi dobri ljudi,
kad taj prekrasan dan radost u nama budi!
Divni kolači se peku,
svatko zaželi i želju neku,
pokloni se dijele,
svi se vesele,
predivni mirisi se domom šire,
zvuk božićnih pjesama dopire,
kad je Božić u domu mome,
veselim se i svakom gostu dragome!
fossil_brown
 • Bodova: 1408
Nagrada: Hugo Boss The Scent miris

Odgovor: Da Djed Božićnjak ne postoji saznala sam sasvim slučajno kao dijete... Uvijek je kod kuće bilo priča što želim da mi Djed Božićnjak donese, što očekujem pod borom pošto sam bila dobra i slično. I redovito je to tako bilo svake godine. Međutim, jedne godine, sasvim slučajno – naletjela sam na mamu i tatu kako stoje ispred hrpe igračaka, i to upravo onih igračaka koje sam poželjela dobiti od Djeda Božićnjaka. Sjećam se da sam počela histerično urlikat i vikat zašto oni imaju sve te igračke, da to Djedica nosi, da će on to meni pokloniti i ostaviti pod borom. Naravno da sam i zaplakala i tada su me posjeli i ispričali mi da Djed Božićnjak ne nosi poklone jer on ne postoji, da to umjesto njega rade oni i da ću i dalje dobivati što želim dokle god budem dobra. Mojoj tuzi nije bilo kraja....
merida
 • Bodova: 23242
Nagrada: Burberry My Burberry miris

Odgovor: Ma tko to kaže da ne postoji;-)....?! Koliko god velika bila tj. odrasla i shvatila da ne postoji ja se u danima blagdana osjećam kao dijete i veselim se svemu kao i mali klinci. Pa tako i Djedici s bijelom bradom, saonicama i vrečom poklona....Zašto u ove divne dane ne postati barem na kratko dijete i vjerovati sam u svojoj glavi da je on s nama i da će uskoro doći i donjeti poklone. Kada sam saznala da on nije pravi i da se uvijek netko pretvori u njega nije me razočaralo, jer sam ja sebi napravila sklopku u glavi da je on u vrijeme blagdana tu s nama i da postoji meni, a i brojnim klincim da nas razveseli:-))).
bubiica
 • Bodova: 20092
Nagrada: Nuxe poklon paket

Odgovor: Bila sam, tada, mozda svojih sedam ili osam godina. Brat dvije godine stariji. Vjerovali smo u Djeda Božićnjaka kao i sva ostala djeca. Toga dana sve se promijenilo. Čula sam kroz san u rano jutro neko šuškanje, ali nisam pretjerano obraćala pozornost. Tad je brat došao do mene i probudio me riječima: " Ajde vidi šta mama i tata rade!" Ustavši se, krenula sam s njim kako bismo provjerili što to oni rade. Polako smo otvorili vrata, tek toliko da ih možemo malo vidjeti i čuti, ali ne i oni nas. Vidjeli smo kako pakiraju tri poklona i izgovaraju naša imena: ovaj za mene, onaj za brata i jedan za najmlađu sestru. Iznenađeno sam širom otvorila vrata i izjavila nešto smiješno dječje. Kao u stilu što to radite, pa Djed Božićnjak će donijeti poklone. Kasnije smo to raspravili, ali najmlađoj sestri nismo rekli. Danas smo već odrasli i imamo još jednog mlađeg brata koji je također već razotkrio istinu, ali još uvijek "Djed Božićnjak" navrati do nas iznenaditi nas nekom sitnicom.
bluna
 • Bodova: 31505
Nagrada: Kiehl's Ultra Facial krema

Odgovor: Kako sam saznala da ne postoji Djed Božičnjak? Odrastala sam s mamom i bratom. Mama je uvijek unosila trud i srce u božićne blagdane kako bismo usvojili duh Božića, voljeli se, čuvali i pomagali međusobno i drugima. Skromno, jer drugačije nije moglo biti, ali s puno ljubavi i truda, priredila bi hranu, ukrasila dom i uvijek su nas čekali darovi kojima smo se silno radovali. Mislim da sam oduvijek shvaćala da je mama Djed Božićnjak, ali kao i sva djeca, maštala sam i vjerovala da on postoji. Neka djeca u školi već u prvom razredu, tvrdila su da nema Djeda Božićnjaka ali šutjela sam jer nekako sam već znala da ga nema. Kažu da djeca prihvate tu činjenicu kad su spremna. Unatoč činjenicama, ja vjerujem u Djeda Božićnjaka - to je moja mama koja više nije samnom, ali je prisutna pogotovo u dane božićnih blagdana kada se i ja trudim učiniti dom još ljepšim i veselijim, nekada za svog sina, a danas za njegovog sina - svog unuka.
majaleo
 • Bodova: 1587
Nagrada: Biotherm Lait Corporel mlijeko za tijelo

Odgovor: Sjećam se kad sam prvi put čula za tog starca,
koji poklone pod moj bor iskrca
Bio mi je divan i najvažniji na svijetu
zbog njega sam se najviše radovala zimi,a ne ljetu.
Dolaskom prvih snježnih pahulja
čekala sam i da se djed Bozićnjak u moju sobu tiho ušulja
Ipak jedne godine u isčekivanju najvažnije noći
u svoj toj blagodati i mirnoći
nečiji koraci su me iz sna prenuli
i cijeli moj svijet petogodišnjaka preokrenuli.
Vidjela sam tatu kako prilazi okićenom boru
i stavlja darove za nas klince s mamom u dogovoru.
Plač i nevjerica su me obuzeli,
i pitanje zašto djedica darove ne dijeli moje misli zauzeli.
Bila sam jako ljuta i tužna,
za mene je to noćna mora bila veoma ružna.
Mama i tata kako bi se iskupili,
jos jedan bolji dar su kupili.
Znači preživjela sam i taj dio odrastanja svojeg,
zbog božićnog dara boljeg.
tamara5
 • Bodova: 17154
Nagrada: Artistry Signature Color ruž za usne

Odgovor: Sjećam se toga kao da je bilo jučer. Iako se ne sjećam kada se u meni pojavila sumnja da Djed Mraz možda stvarno ne postoji točno znam kada sam se uvjerila. Bila je noć i nisam mogla zaspati od uzbuđenja. Tiho sam odtapkala do bora da vidim da li već nešto ima ispod njega. U tom trenutku vidjela sam ruku s druge strane kako spušta dar. Ali to je bila mamina spavaćica, njena ruka. Tada mi je sve bilo jasno ali sam ostala tiho sjediti u mraku da ne budem otkrivena. Čak niti nisam bila razočarana iako sam bila mala. Prihvatila sam priču kakva je i ujutro radosno kao i uvijek prije odmotavala poklone od Djeda Mraza, ali samo da se zna pisma mu više nisam pisala.
iskra_
 • Bodova: 4310
Nagrada: Maybelline poklon paket

Odgovor: Djed Božićnjak ne postoji?!
Šalu na stranu .. :)
Iskreno, nikada nisam ni vjerovala u Djed Božićnjaka. Kada sam bila mala za mene je to bila moja mama, a sada kad sam starija sama sam sebi Djed Božičnjak.
Mislim da djecu treba ne učiti da rade nešto i da budu dobri da bi dobili poklon, nego da jedostavno trebaju biti dobri i vrijedni.
A poklon je nešto što nas treba iznenaditi, naravno, nešto čemu se treba radovati ali ne i očekivati.
leja_a
 • Bodova: 16449
Nagrada: Garnier poklon paket

Odgovor: Jedna od prvih sjećanja vežu me upravo za Božić, i kao odrasla osoba znam da ima nešto posebnog u svim tim lampicama i dašku radosti na svakom čošku, a kao djetetu to mi se posebno urezalo u pamćenje. Kako i ne bi, kad su mi tada jedine brige bile hoće li mi mama konačno ove godine dopustiti da sama okitim bor ili ću ponovno biti samo asistent :( bilo kako bilo, osim ukrašavanja bora jedan od glavnih ciljeva u djetinjstvu mi je bio dočekati Djeda Božićnjaka, uhvatiti ga na djelu dok stavlja darove pod bor, upoznati se s njime i zagrliti ga. Koliko god se kao dijete trudila, uvijek bih naravno zaspala, te bila pomalo razočarana kad bih se ujutro probudila i shvatila da sam propustila šansu i ove godine. Uskoro sam krenula i u vrtić, te nam je Djed Božićnjak uvijek dolazio prije Badnjaka i dijelio poklone. Taj Djed Božićnjak nije bio onakav kakvim sam ga ja zamišljala, uvijek je imao neko tad već svijetlo crveno prema rozoj boji odijelo, brada mu je bila na-parove-razbroji-se, a i nije bio ponešto deblji... Kako on može biti takav, a na božićnim reklamama je uvijek božićniji izrazimo se tako, uvijek sav u punom sjaju ? Zar zaista može biti da on nije toliko stvaran koliko sam ja to zamišljala ? Zar je to sve izmišljeno ? Kad me mama tog dana pokupila iz vrtića nisam mogla dočekati da ju ne pitam to što me cijelog dana mučilo... "Mama, je li istina da Djed Božićnjak ne postoji? Tko mi stavlja poklon pod bor? To mi, mama, stavljaš ti ? I tata ?" Moja je majka oduvijek bila veoma realna i racionalna osoba (takva sam danas i sama) te uvidjevši da sam otkrila sfinginu zagonetku rekla mi je da to oni stavljaju i da Djed Božićnjak ne postoji. Svako drugo dijete briznulo bi u plač, ja sam, naprotiv, osjećala se ponosno i uzvišeno kako sam ja to sama otkrila. Nisam mogla dočekati sljedeći dan se vidjeti sa svojim prijateljima u vrtiću i otkriti im tajnu koju sam saznala. Nisam to trebala napraviti budući su sva djeca počela plakati (neki i jecati) od strašne istine. Teta me uzela k sebi, shvatila je da znam i rekla da ne smijem to nikome govoriti, neka to bude moja malena tajna, te da ću jednog dana opet početi vjerovati u Djeda Božićnjaka. Kao mala to nisam posebno shvaćama, odlučila sam samo tetu poslušati i pokazati kako odvažno znam čuvati tajnu.

Na kraju jedno vam mogu sa sigurnošću reći - ponovno vjerujem u Djeda Božićnjaka. Ne izgleda identično kao na božićnim reklamama, nije odjeven u besprijekorno crveno odijelo i nema gustu bradu, nema ulaštene crne čizme niti se vozi u saonicama sa svojim sobovima. Djed Božićnjak mi dođe svakog božićnog jutra kada vidim radost i toplinu svojih roditelja, kada sjednemo uz bor uz šalicu toplog napitka i kada smo zajedno.
mcamlic
 • Bodova: 12232
Nagrada: Avon Planet Spa poklon set

Odgovor:
Kako sam saznala da Djed Božičnjak ne postoji?


Zar ne postoji? Ma molim Vas lijepo, pa tko Vam je to rekao? Ne postoji?


Od malena sam pisala pismo Djedu Božičnjaku. Svake godine sam imala milijun malih želja, ali sam u pismu uvijek napisala samo jednu, najvažniju, onu koju sam najviše na svijetu željela. Nekako sam znala da ću, ako jako, jako nešto želim to i dobiti. Nikada nisam željela neke krupne stvari, jako skupe, jer Djed Božičnjak ima jako puno djece na svijetu i kad bi svi željeli jako puno ne bi mogao svima udovoljiti!
Na dan Božića dobila bih svoj dar! Umotan u šareni papir, koji je bio još ljepši od poklona i koji sam uvijek čuvala za neki sljedeći poklon koji treba umotati da i nekom drugom bude lijep paket. Ponekad, ne bih dobila baš onaj poklon koji sam željela i za koji sam napisala pismo Djedu Božičnjaku da ga želim, ali on zna najbolje što kome treba pa to i dobijemo.
Ne znam od kuda ta ideja da Djed Božičnjak ne postoji? Tko je to izmislio da ga nema? Ja i dalje dobivam poklone na Božić, čuvam lijepe ukrasne papire, učim svoje dijete da treba vjerovati, te da ako vjeruješ u dobro, ljepše i vedrije živiš.
I ove godine, pišem pismo Djedu Božičnjaku, nisu to više pisma želje igračaka ili čokolada, nego neke druge, životnije želje i znam da ako vjerujem u dobro, dobro ću i dobiti. Možda neće doći veliki debeli Djed Božičnjak sa bijelom bradom i u crvenom odijelu, ali dobit ću ljubav svojih bližnjih, poljubac svog djeteta, zagrljaj sestre, brata, prijatelja! Zar to nije čarolija koju donosi Djed Božičnjak?
Moderator
desert_rose
 • Bodova: 54895
Nagrada: Amway Ancestry in Paris parfem

Odgovor: Kao prvo, rođena sam 1965. godine i u vrijeme mog djetinjstva veselili smo se Djedu Mrazu, a ne Djedu Božićnjaku. Zapravo. ni ne sjećam se vremena kada sam vjerovala u njegovo postojanje, sjećam se samo paketa koje su roditelji dobivali u svojim firmama za Dan dječje radosti, tj. 31.12. Sjećam se priredbi u školi kojima smo dočekivali Djeda Mraza, za koje smo se dugo spremali i uvježbavali razne recitacije. Sjećam se da sam, unatoč tome što sam znala da nije "pravi" i da se netko samo odjenuo kao Djed Mraz, osjećala strašno uzbuđenje i poštovanje kada bi se taj netko napokon pojavio. Na jednoj sam priredbi morala odglumiti "zločestu" curicu koju Djed Mraz poziva na red, ali joj ipak milostivo daje poklon i sjećam se da sam bila užasno tužna što je baš meni dopala takva uloga. Čarolija koja je pratila njegovu pojavu bila je sveprisutna i neodoljiva, unatoč svemu.
marre30
 • Bodova: 5445
Nagrada: Amway Ancestry in Paris parfem

Odgovor: Bilo je to negdje sredinom osamdesetih,doba bez mobitela i interneta...
Svake godine moje dvoje sestre i ja smo se pitali i čudom čudili kako taj veeeeeeeeeeliki Djedica stigne i ostavi poklone a mi ga unatoč budnom čekanje ne uspijevamo uloviti.Kod nas je bio običaj da se pokloni nadu ne pod borom nego ispred ulaznih vrata (ne običaj nego organizacija,mafija susjed,mafija...)I tako mi čekamo i pratimo kretanje roditelja,svaki put kada bi netko od njih izasao van mi hop za njim ...poklona nema.Iz godine u godinu uvijek isti scenarij,starci po nekoliko puta izađu van,ali od poklona ništa...Te godine čekamo i osluškujemo,pažljivivo...minute prolaze,nigdje ni poklona ni djedice,roditelji otišli spavati mislići kako i mi spavamo.U neko doba nešto šuška vani,sestre i ja brzo na balkon a na balkonu umjesto djedice -naša susjeda ruku punih vreća nasih poklona.....razočaranje i tuga do neba i nazad...naime izlazak mojih roditelja van je bio ostavljanje poklona njihovoj djeci,a susjeda je nosila nama naše....mafija susjed...mafija
durdjica
 • Bodova: 6231
Nagrada: Olival poklon paket

Odgovor: Moooooooooooooooooooooooooooolim?
Djed Božićnjak ne postoji???? Molim vas recite mi da se šalite....a kome sam ja onda poslala pismo sa svojim željama?? Meni se ovo pitanje čini kao totalno neuspjela šala..ja vidim da su neke od mojih želja na vašem popisu nagrada...ček, ček, ček...možda se vi samo želite dobro zakamuflirati, da mi ne skužimo da se Djed Božićnjak skriva upravo u vašoj redakciji...to mi je već prihvatljivije objašnjenje...
natkazg
 • Bodova: 12067
Nagrada: Olival poklon paket

Odgovor: To sam saznala u 1. osnovne, znači sa 6 godina. Sestra i ja probudile smo se rano ujutro dok je još bio mrak i išle proviriti što ima ispod bora. Padala je kiša i grmilo je. Sjećam se kao da je bilo danas... Dok smo mi pokušavala "skužiti" što je ispod ukrasnog papira, tako je jako zagrmilo i nestalo je struje. Ja sam se prepala da se Djed Božićnjak naljutio. Počela sam plakati, roditelji su se probudili i dotrčali do nas. Tada su mi morali objasniti da Djed Božićnjak ne postoji jer sam bila u panici. I eto, kada druga djeca plaču saznavši istinu, ja sam odahnula i prestala plakati. :)
petra267
 • Bodova: 24245
Nagrada: L'oreal Professionnel Mythic Oil Shimmering ulje za kosu i tijelo

Odgovor: Kod mame na poslu radili su Božićnu proslavu za djecu, a tata me je doveo malo ranije pa smo otišli kod jednog njegovog prijatelja koji je isto tamo radio. Nesretnim spletom okolnosti baš taj čovjek je trebao glumiti Djeda Božićnjaka na toj predstavi. Bilo mi je sve jasno kad sam vidjela crveni kaput na stolici i bradu na stolu. Kad su vidjeli moj izraz lica, tata i njegov prijatelj probali su nekako popraviti stvar i rekli su mi da se Djed Božićnjak jako razbolio, a pošto ga tatin prijatelj poznaje jako dugo dogovorili su se da ga on sada zamjeni. Rekli su mi i da je sve ovo top secret i da ne smijem nikome ništa reći. Ipak, tada mi se uvukao crv sumnje, jer zaboga, kako se Djed Božićnjak može razboljeti i otkud to da se on druži s tatinim prijateljem?! Nakon proslave sam svaki dan gnjavila tatu do te mjere da mi je na kraju priznao da su sve to izmislili i da Djed Božićnjak u stvari ne postoji.
sberman
 • Bodova: 3972
Nagrada: L'oreal Professionnel Mythic Oil Shimmering ulje za kosu i tijelo

Odgovor: Bila je divna, snježna noć, a meni 8 godina. Dovoljno velika da se suzdržim i jedva držim kapke otvorenima kako bih čekala da se famozni djedica spusti kroz dimnjak. Kako bih kratila vrijeme čitala sam knjigu bajki osvijetljenu pod pokrivačem. Vrijeme je dobrano prošlo kad čujem razbijanje kuglica i sočnu psovku mog tate, a zatim i mamu kako ga kroz smijeh grdi. Izađem iz sobice i vidim srušen bor i tatu s vrećicom punom igračaka i slatkiša u ruci. Da, moj tata je bio Djed Božićnjak, a mama njegova vjerna pomoćnica. Još danas ne znam samo da li su u to sve uključili i psa Astora....
m_d
 • Bodova: 5876
Nagrada: L'oreal Professionnel Mythic Oil Shimmering ulje za kosu i tijelo

Odgovor: Saznala sam da djed Božićnjak ne postoji kada sam imala oko 6 godina. Spavala sam u dnevnom i probudilo me šuškanje, kada sam otvorila oči vidjela sam mamu kako stavlja poklone pod bor. Opravdavala se da je djed zauzet i da nema vremena svih posjetit pa mu ona pomaže, možda joj je tad i prošlo za rukom da joj povjerujem ali kad ju ulovite dvije godine za redom, tu svaka nada da postoji debeli, bradati djed kojeg vuku sobovi i živi na sjevernom polu prestaje, I tako se kasnije više ni nije trudila sakrivati, ali svaka joj čast na upornosti, uljepšala mi je djetinstvo i Božić . Samo je jedna mama <3
marinella_ng
 • Bodova: 17625
Nagrada: Nivea zimska njega poklon set

Odgovor: Da Djed Božićnjak ne postoji saznala sam na onaj teži način...Navečer smo sestre i ja uzbuđene zbog sutrašnjeg dana legle kasno u krevet. One su od umora brzo zaspale, ali ja nikako nisam mogla sklopiti oči...Čula sam neko šuškanje vrećica u hodniku i iako mi je srce lupalo kao ludo, smogla sam snage i izvirila kroz vrata...imala sam što i vidjeti...mamu sa vrećicom punom darova i slatkiša kako ju stavlja pod bor...samo tu noć trajala je tuga...ipak sam bila sretna jer se uvijek nešto nađe pod borom...a božićni ugođaj nikada nije nestao, bez obzira na malo razočarenje...
zara7
 • Bodova: 15702
Nagrada: Nivea zimska njega poklon set

Odgovor: Oduvijek sam sumnjala, čak i kao mala klinka da netko drugi nosi darove. Iako u vrijeme mojeg djetinjstva, darovi nisu bili ni luksuzni ni skupi, mi djeca nismo morali imati svaku novu igračku koja se prikaže na reklami. Pretpostavljala sam da su za poklone bili zaslužni mama i tata, a duh Božića nije bio u što većoj potrošnji, nego u zajedništvu i obitelji...
smix
 • Bodova: 11952
Nagrada: Nivea zimska njega poklon set

Odgovor: Sjećam se da kao dijete svakog Badnjaka smo kitili bor i to je bilo nešto prezabavno, prepuno adrenalinskog osjećaja, ali i iščekivanja što bi to sutra ujutro mogla naći pod borom. Naravno da su mi roditelji pričali kako preko noći kroz dimnjak dolazi Djed Božićnjak i donosi darove ako sam bila dobra. Ali... jednom mislim da sam tada imala 6 godina par dana prije Božića sam se igrala i pronašla darove koje su moji roditelji pripremili da stave pod bor. Bila sam u šoku, roditelji su pričali da Djed Božićnjak ne stigne sve u jednoj večeri pa zato je donio prije da oni stave pod bor, u to nisam povjerovala. To je bilo prvo saznanje...
selenna
 • Bodova: 13994
Nagrada: Nivea zimska njega poklon set

Odgovor: Mislim da sam imala 7 godina i bio je dan prije badnjaka. Posto mi je mama cesto bila na poslovnim putevima nije znala da mladi brat i ja jos uvijek vjerujemo u djeda bozicnjaka. Za brata je pretpostavljala no za mene je mislila da znam da ne postoji. I tako je ona mene dan prije badnjaka pozvala nasamo u sobu, izvadila nekoliko vrecica i rekla: "vidi sto sam nam svima kupila za pod bor! Ajde mi pomozi da to sve brzo zamotam da braco i tata ne vide."
Ja sam sirom otvorila oci i usta i pitala: "a djed mraz? Hoce li i on donijeti poklone?"
Na to se ona primila za glavu i shvatila sto je napravila i pocela se izvlaciti kako je njoj djed mraz dao te poklone da zamota i stavi pod bor jer on ima puno posla pa ne stigne, da je ona pomocnik djeda mraza i jos stosta, no kako je ranije rekla da je sve kupila, ja joj nisam povjerovala pa je na kraju sve priznala. Bratu jos par godina nismo nista rekli dok nije sam zakljucio.
Eto, i odtada sama motam poklone svim ukucanima pa tako i sebi.
laura_21
 • Bodova: 41102
Nagrada: Nivea zimska njega poklon set

Odgovor: Na užasno okrutan način! Bila sam kod prijatelja iz vrtića i nabrajali smo što sve bismo željeli ove godine dobiti od Djeda Božićnjaka kad je došao njegov 3 godine stariji brat i počeo nam se smijati i govoriti da smo glupi, da Djed Božićnjak ne postoji, da nam poklone pod bor stavljaju roditelji i slično. Prvo mu nisam vjerovala, ali onda sam doma pitala tatu koji mi je rekao da sam sad već dosta velika i da misli da sam spremna čuti pravu priču o Djedu Božićnjaku.
lala6
 • Bodova: 11248
Nagrada: Vichy Liftactiv Supreme njega

Odgovor: Ja sam vjerovala u djeda bozicnjaka kad sam bila mala. Svake godine sam sa mamom ili tatom pisala pismo djedu bozicnjaku pred novu godinu i stavljala ga na prozor da ga djed bozicnjak uzme.To su mi neke od najljepsih uspomena kad sam bila mala. A saznala sam da djed bozicnjak ne postoji tako sto sam kod tate i mame u ormanu nasla pisma sto sam pisala, al tad sam vec bila malo porasla tako da sam i sama vec znala da djed bozicnjak ne postoji i nisam bila puno razocarana.Mislim da svakom djetetu treba da ima takve uspomene.
lana010
 • Bodova: 17544
Nagrada: Vichy Liftactiv Supreme njega

Odgovor: Sjećam se jako dobro kako sam saznala da Djed Božićnjak ne postoji, iako je bilo davno. Naime, bila sam 4. razred osnovne škole i još uvijek sam vjerovala da Djed Božićnjak postoji i jako se radovala tome. Mama me je pozvala početkom prosinca te davne godine i posjela me sa viješću da Sv. Nikola i Djed Božićnjak ne postoje. Bilo joj je neugodno i željela mi je to reći kako mi se druga djeca ne bi smijala ili rugala koja su znala da ne postoji. Imala sam tisuću pitanja, na koje je ona imala spremne odgovore. Glavni razlog što mi nije ranije rekla je taj što je vidjela koliko se veselim slatkišima za Sv. Nikolu, kao i poklonima kada dolazi Djed Božićnjak. Željela je, kako kaže, da što duže ostanem dijete. Nisam to baš primila sa osmijehom, ali koliko pamtim, sjetila sam se pojedine djece iz razreda koju su već to znali natuknuti. Danas, zahvalna sam svojoj mami, jer znam da mi je kao i uvijek željela samo najbolje.
natertua
 • Bodova: 3620
Nagrada: Le Petit Marseillas poklon set

Odgovor: Tko kaže da ne postoji?!?!? I tko kaže da to mora biti djedica u crvenom odijelu s krznom i crvenom kapom. Pojavljuje se on u raznim likovima i oblicima - kao partner koji nam daje najnježniji poljubac, kao prijatelj koji nam napiše najljepšu čestitku, kao slučajni prolaznik koji nam uputi predivan osmjeh ili pak portal Žena.hr. koji nam daruje predivne darove.
saralove
 • Bodova: 10980
Nagrada: Le Petit Marseillas poklon set

Odgovor: Kao dijete bila sam veoma znatiželjna i moje oči morale su sve vidjeti, a ručice sve istražiti. Roditelji me ni u šta nisu mogli uvjeriti i sve sam morala "poviditi" na svoje oči. Bilo me je svugdje, i gdje je trebalo i gdje nije. Tako jednom prilikom, par dana prije Božića dok je mama kuhala i radila nešto po kući, ja sam se uvukla u roditeljskoj sobi u ormar i gle, pronašla zanimljivi Barby paket, baš kao što sam napisala da želim u pismu Djedu Božićnjaku. I ne, nisam rekla mami da sam pronašla poklon već sam mudro šutjela sve do božićnog jutra. A kad se na božićno jutro upravo Barby paket koji su moje ručice pronašle u ormaru par dana prije, umotan u sjajni celofan pojavio ispod bora, znala sam da je "Djedica" o kojem su mi govorili zapravo moj tata koji se mjesecima prije Božića trudio saznati što bih voljela dobiti od Djeda Božićnjaka, navodeći me da pišem pismo takozvanom djedici koji bi uvijek po noći došao i pokupio pismo. Nakon toga sam pitala tatu da li se on na badnju večer preruši u Djeda Božićnjaka koji nosi poklone i otkrila im da sam ih uhvatila u laži. I tako je mala šestogodišnja znatiželjna mudrica nadmudrila svoje roditelje, koji su mi nakon mog otkrića bili primorani priznati kako Djed Božićnjak zapravo ne postoji. :)