Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Poklanjamo

Poklanjamo novi Elancyl Slim Design Trbuh/problematična područja

Poklanjamo novi Elancyl Slim Design Trbuh/problematična područja
  • Traje do: 23.4.2019 12:00:00
  • Maksimalni broj prijava po korisniku: 1

Novi Elancyl Slim Design Trbuh/problematična područja klinički dokazane učinkovitosti nakon tjedan metoda je mršavljenja koja po prvi puta djeluje na dvije esencijalne i komplementarne cjeline: gubitak kilograma i čvrstoću kože.

Osvježavajuća gel tekstura proizvoda Elancyl Slim Design Trbuh/problematična područja je kao stvorena za masažu, brzo se upija te objedinjuje beskompromisnu djelotvornost i veliki užitak tijekom upotrebe. Proizvod nije namijenjen trudnicama i dojiljama. 

Sada jedna od vas ima priliku osvojiti 1 x Elancyl Slim Design Trbuh/problematična područja

Napiši nam zašto si baš ti savršen odabir za ovaj inovativan proizvod, a redakcija će odabrati najkreativniji odgovor :)
Dobitnice
petra267
  • Bodova: 24226
Nagrada: 1 x Elancyl Slim Design Trbuh/problematična područja

Odgovor: Nemam velikih problema s prekomjernom težinom (možda 2-3 kg previše), ali zato muku mučim sa čvrstoćom kože. Svjesna sam da se premalo krećem i da mi prehrana u velikoj mjeri obuhvaća fast food, ali nikako da se pokrenem. Krenut ću s vježbanjem u novoj godini...krenut ću sad nakon rođendana...ma evo, krenut ću nakon Uskrsa.. Kad bolje razmislim, pravi sam majstor u odgađanju vježbanja. Potrebna mi je pomoć Elancyl-a da preokrenem svoj život naopačke, potrebna mi je ova nagrada da prestanem s odgađanjem i da napokon krenem s vježbanjem. Obećavam da ću marljivo vježbati da s Elancyl-om postignem savršenu formu do ljeta. :)