Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Poklanjamo

Poklanjamo knjigu 'Parovi u zatočeništvu' Esther Perel

Poklanjamo knjigu 'Parovi u zatočeništvu' Esther Perel
  • Traje do: 20.1.2020 12:00:00
  • Maksimalni broj prijava po korisniku: 1

Oslanjajući se na dugogodišnje iskustvo u bračnoj terapiji, Esther Perel istražuje kompleksne procese koji žudnju održavaju vitalnom. Kroz pregršt analiza slučajeva i žustru raspravu, Perel pokazuje načine na koje je moguće ostvariti uzbudljiviji, zabavniji, pa čak i poetičniji seksualni život u ozbiljnim vezama.

Odlučna u namjeri pomirbe erotike i doma, Perel će razložiti zašto je gubitak strasti cijena demokracije u bračnoj postelji, te nas pozvati da ponovno razmotrimo zaigranost, udaljenost, pa čak i neizvjesnost. Mudra, duhovita, te eksplozivno originalna, Parovi u zatočeništvu senzacionalna je knjiga koja bi lako mogla preobraziti način na koji živite i volite, te ključan priručnik za uspješnu monogamiju. 

Sada dvije čitateljice imaju priliku osvojiti po 1 primjerak knjige 'Parovi u zatočeništvu'.

Napiši nam do ponedjeljka 20. siječnja u podne zašto bi htjela ovu zanimljivu knjigu, a redakcija će odabrati dva najkreativnija odgovora.
Dobitnice
tikica-
  • Bodova: 36359
Nagrada: 1 primjerak knjige 'Parovi u zatočeništvu' Esther Perel

Odgovor: Želim ovu knjigu jer bi mogla ljubav svog života možda vratiti čim je pročitam i dobro proučim,a usput ću se i dobro zabaviti i nasmijati,budući da je duhovita koliko vidim.
aphrodita
  • Bodova: 607
Nagrada: 1 primjerak knjige 'Parovi u zatočeništvu' Esther Perel

Odgovor: Voljela bih osvojiti ovu knjigu jer smo dragi i ja već 6 godina u vezi, lijepo nam je i nemamo nikakvih zamjerki, o svemu otvoreno razgovaramo, ali oboje se slažemo oko toga da se bojimo da ne bi s vremenom nestalo strasti. Za sada je taj dio prihvatljiv, no što bi sljedeće godine mogle donijeti, ne može nitko znati tako da bi nam ova knjiga bila super štivo da naučimo i spriječimo moguću rutinu i uljuljanost zajedničkog života koja nas uskoro očekuje!