Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Poklanjamo

Poklanjamo knjigu 'Curo, trgni se!' Rachel Hollis

Poklanjamo knjigu 'Curo, trgni se!' Rachel Hollis
  • Traje do: 17.2.2020 12:00:00
  • Maksimalni broj prijava po korisniku: 1

Rachel Hollis, jedna od najpoznatijih svjetskih blogerica, prije nekoliko godina pokrenula je iznimno uspješnu lifestyle stranicu TheChicSite na kojoj curama diljem svijeta pomaže životnim savjetima, istodobno im bez ustručavanja otkrivajući kaos vlastita života. 

U ovoj provokativnoj i nadahnjujućoj knjizi Rachel raskrinkava dvadeset laži i pogrešnih uvjerenja koji te sprječavaju na putu do sretnog, sadržajnog i smislenog života – laži koje si toliko često govorimo da ih više i ne čujemo.

Sada jedna od vas ima  priliku osvojiti po primjerak knjige 'Curo, trgni se!'.

Napiši nam do ponedjeljka 17. veljače u podne zašto bi htjela ovu zanimljivu knjigu, a redakcija će odabrati najkreativniji odgovor.
Dobitnice
vlatkah
  • Bodova: 21619
Nagrada: Knjiga 'Curo, trgni se!' Rachel Hollis

Odgovor: U zadnje vrijeme sam dosta se opustila, ostala bez posla, šef mi ostao dužan plaće, razočarala se u skoro sve i svašta....Ovaj naslov me baš vuče...Trgni se...Možda bi me trglo i izvuklo iz ovog glupog stanja i osjećaja, da ju pročitam :) Možda bi sve krenulo na bolje :)